Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A szórakozóhelyet feljelenthetem?

A szórakozóhelyet feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Az egyik szórakozóhelyen a habparti estéjén a medencében, amiben csak hab volt és beton volt az alja, kitörtem a bokám. Gondolom van biztosítása a helynek is. Ilyenkor fel kell őket jelenteni, vagy mit lehet tenni?
2017. aug. 14. 01:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én nem rosszat szeretnék másnak, csak az érdekelt volna, hogy ilyenkor kell e tenni valamit, vagy hogy van e biztosításuk a részemre, még ha hülyeség is, komolyan kérdezem. A medencében én azt hittem, hogy víz is van, és hogy nem annyira kemény az alja, ráadásul csupa víz volt mellette minden. Csak hab volt benn. A medencébe úgy kerültem, hogy beledobtak, de mivel sokan voltak, nem láttam, ki volt az. Egy pillanat alatt történt az egész, annyira emlékszem, hogy kb megfulladok a habtól, és a szemem is ég tőle, és hogy alig bírok kijönni a medencéből fél lábbal már, és csak az mellett ültem a földön, mire észrevettek, hogy miért nem állok fel...
2017. aug. 14. 07:45
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Ha az úton elesel és eltöröd a lábad akkor meg az útburkolót jelented fel? Ez nem amerika, ne is próbáld azzá tenni
2017. aug. 14. 11:39
 13/15 Bihar Valatonon ***** válasza:
Az nem a hely hibája, hogy vannak hülyék akik beledobják az embert....Habpartynál sosincs víz csak hab. Szóval itt a hely nem tehet semmiről.
2017. aug. 14. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha saját hibádból történt, vagy ki volt írva, hogy saját felelősségre mehetsz be, akkor ne perelj, mert a gatyád is rámegy, ugyanis megfizzettetik veled a perköltséget is.
2017. aug. 14. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:
találkozunk a bíróságon!
2017. aug. 16. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!