Ti mit gondoltok azokról a férfiakról, akik rózsaszínű ruhákat viselnek?
Szerintem egy igazi férfi rózsaszín ingben is vonzó, ha ing nélkül vonzó, akkor rózsaszínben is.
Ezt a színt, én bevezetném hazánk büntetésvégrehajtási intézetében. Miért? Mert égen a pofájuk ettől a színtől, úgyanis a babarózsás szeretet színe, és rózsaszínben nehézfiút játszani nehezebb, mint feketében. Most az a csíkos ing, ők nem tudják, de az "birka vagyok", jelenti.
Szerintem sok elítélt lelkére jó hatással lenne a rózsaszín. Az egész börtön hemzsegne a rózsaszíntől, s bevezetnék rózsaszín napokat is, amikor az elítéltek a kedvenc színükről mesélnének...természetesen a rózsaszín juk is téma lenne, hogy legyen egy rossz napjuk, mert a rószaszín a szlengben bzit vagy pncit jelent.
De még mindig hiszem, hogy egy férfi ilyen színű ingben is férfi, hacsak nincs egy kis homofóbiája, a férfialnak nincs, ezt is szögezzük le.
Én nem szeretem a rózsaszínt,és nem is igazán hordok(csak néha). Szerintem attól is függ,hogy a szín milyen árnyalata és,hogy jól áll e az adott férfinak. Ismerek olyan férfit akinek van rózsaszín pólója(nem sűrűn látom rajta,és nem is az a kimondott babarózsaszín,vagy pink) és nagyon jól áll neki,és igenis férfias akkor is,ha azt hordja.
Amúgy lány vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!