Hogyan lehet buliba keveredni, ha nem ismerek senkit?
Szeretnék valami jó iszogatós őrültséges estét 😁🍻
Nyaralni vagyok Balatonon, és közelben nincsenek ismerőseim, és szóval... meghívni nem tudok senkit, nincs hely a nyaralónkban, az egyedül elszabadulok valahova dolog meg nem műxik igazán 😃
Van valakinek ötlete-tapasztalata, hogy hogyan lehet ismerőst szerezni nyaraláson, 0 kapcsolattal a környéken?
Tinder. Lekorlátozod pár kilóméteres körzetre, jobbra húzol pár csajt.
Utána elhívod bulizni.
0 match. Nem vagyok fotogén sajna 😃
És hiába van beírva, hogy barátkozni szeretnék, vagy hiába veszem ki és írom be helyette, hogy 188cm, egyik se működik. Pedig nem látom gáznak a képeimet, de valamiért mégis azok. Ez van.
Más ötlet?
Az az, ami nekem nem működik. Szükségem van rá, hogy legyen egy alap bizalom a szituációba, és részeges emberekkel a kocsmában haverkodni nem túl bizalomgerjesztő. Vagy nem tudom 😃 szóval nekem a kocsmás rész előtt kéne megismerkednem velük.
Nem tudok rájönni hogyan kerülhetek bele vagy teremthetek ilyen szitut.
Olyanra kell gondolni pl, hogy iskola/munka/sporttárs, akikkel olyan szituban találkozik az ember, hogy ott könnyű eldumálgatni. Lehet valakinek a kocsma ilyen, nekem sajna nem :/
Strandot gondolnám lehetőségnek, de ott mit? 😃
igazából írtak már használható ötleteket, de azokhoz nyitottnak kell lenni. ha begubózol senki nem fog veled ismerkedni, akár kocsmában vagy, akár a neten.
nyiss az új felé! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!