Ha megnyernétek szombaton a 2,32 milliárd forintot az 5-ös lottón, akkor kinek mondanátok el?
Én max. anyámnak, de még azt is meggondolnám, mert ha egy titkot már két ember tud, az veszélyesebb, mintha csak egy tudná.
Persze adnék a pénzből a családnak, de kitalálnék valamit, hogy miből lett. Például messzebbre költöznék tőlük, aztán beadnám, hogy sikeres vállalkozó lettem vagy valami ilyesmi és onnan van sok pénzem.
22/F
nem kell elmondanod senkinek ahhoz,hogy lehúzzanak.
ha magyar bankszámlára utalod,akkor a nav azonnal leemel belőle egy jó adagot itt kezdődik.
aztán a banknál is feltűnik,hogy irdatlan az összeg,ott utánad néznek,hogy ki vagy mi vagy te.
nem vagy senki,ezért eladnak tippként tuti embereknek,akik egyszerűen felkeresnek téged,ott előtted össze vissza törik a családodat,aztán szépen átíratod,utalod nekik a lóvét.
elég gyakori az ilyesmi védelem nélküli lóvés emberek ellen.
külön "szakma" ez az itthoni bűnözői csoportoknál és úgymond legális,mert te írod/utalod a pénzt az ingatlant vagy autót,ott van papíron,innentől meg nem érdekli a rendőrséget sem,hogy fenyegetés kényszer hatására tetted.
Ennyi hülyeséget egy válaszban összehozni....
Kezdjük azzal, hogy a nyeremény már netto összeg, de ez fel is van tüntetve még a plakátokon is, azt az összeget megkapja a nyertes, mert alapból nem a bruttó összeget írják ki.
Nem mellesleg ismertem azt a családot aki anno 2003-ban nyert 5 milliárdot. Sárváriak voltak, és nem ölte meg őket senki, szimplán elköltöztek Dániába fél évre rá, hogy nyertek, és igazuk is vlt.
akkor arra mi a magyarázat,hogy a megnyert összeget nem rakathatod azonnal széfbe ahol nem férhet hozzá sem a nav,se senki,hanem csak magyar bankszámlára utalható a nyeremény?
amúgy meg nem tudom mi olyan hihetetlen a lehúzásban?
Bármikor és bárkivel megcsinálják,akinek sok pénze van és nincsen igen komoly védelme.
tavaly ezek a formák besétáltak egy belvárosi étterembe,előállították a tulajt,belediktáltak egy jó adag félelem keltő drogot,aztán kapott pár fülest és ott a helyszínen átírta rájuk a 300 millás éttermét.
cikk is volt róla,a tv-ben is volt,a rendőrség tehetetlen mert ott az aláírása.
ennyi az egész.
a titoktartás kamu a rendőrség meg a biztonság illúziója.
Ennyi naív embert.... szerinted hogy kéne, tologasson kiskocsival 100kg pénzt? Itt Hévizen van kismillió ember akinek bőven 500misi felett van a vagyona, mégsem ölték őket halomba... Ezen az alapon egy milliárdos sem élne, mert pénze van...
Bár tudom ez már csak így van, a ynerésre kicsi az esély, és aki nem yner inkább nyugtatja azzal magát, hogy nem is akarja ő azt a pénzt, mert úgy is kinyírják, de azért csak feladja a szelvényt. :D
Bassa meg ez az ettermes ügy tényleg igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!