Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha téged le gyógyegereznek...

Ha téged le gyógyegereznek nyílt utcán, buszon fel lehet jelenteni becsületsértésért?

Figyelt kérdés
Más a külsőd.
2017. júl. 15. 05:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ó, ha én mindenkit feljelentettem volna,aki csúnyát mondott rám, vagy szexuális ajánlatot tett...

Nem tudom, szerintem nem foglalkoznának veled, de lehet, hogy én vagyok a kishitű (bár kevéssé hiszem), de próbáld meg.

2017. júl. 15. 06:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Nyilt utcán buszon?
2017. júl. 15. 07:08
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom miért reagálod túl..Más a külsőd, vállald fel azt is hogy valakinek nem fog tetszeni. Nem igaz h ennyire nem tűröd a "kritikát"
2017. júl. 15. 07:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudod, én se gyógyegerezek le másokat. Nem mondom, ha szembe jön egy kövér ember, hogy sertéstelep, csufolkodva. Úgyan igy 8 órában dolgozom, tanulok.
2017. júl. 15. 07:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
És?? Ilyen az élet. Te nem vagy bunkó, másoktól nem várhatod el ugyanezt. nem értem miért értetlenkedsz, nem tudom hány éves vagy, ha az ilyen gúnyolódó buta emberek meglepnek még téged. Ne foglalkozz velük és kész
2017. júl. 15. 07:48
 6/14 A kérdező kommentje:
30 vagyok és egy felnőtt ember nem csínál ilyent.
2017. júl. 15. 07:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

nem csinálhatna, de csinál..

Te rendes ember vagy, magadból indulsz ki amikor ezt gondolod, mert te nem csinálnál ilyet másokkal. Kár hogy másoktól ezt nem várhatod el :/

2017. júl. 15. 08:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is elvárom nagy általánosságban, hogy ne legyenek bunkók az emberek, mert úgy gondolom, hogy az ad táptalajt a prosztó viselkedésnek, hogy mindenki elintézi annyival, hogy "ez van". De a dühöngésnek sincs semmi értelme. Csak még jobban elrontod a hangulatodat.
2017. júl. 15. 08:41
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
És ebben ugyan mi a becsületsértés, elárulnád? :D Ha ki akarod magad röhögtetni, nyugodtan jelentsd föl. :)
2017. júl. 15. 09:24
 10/14 A kérdező kommentje:
Utcán hangosan megsertette becsületemet.
2017. júl. 15. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!