Hogyan kerülhetnék a közelébe?
Most nyáron jelenleg járok egy angol tanfolyamra ami még 3 hétig tart. És ott van egy fiú (velem egykorú) és jófejnek tűnik. Volt mikor párcsere volt és akkor én a padtársához kerültem de a feladatunk után meg 3an beszélgettünk és tök jó fejek voltak szimpatikusak nekem.
Na de azzal a fiúval akiről beszélek van hogy reggel egy buszon jövünk volt hogy észrevett már engem de tovább sietett inkább:/
Reméltem hogy legalább akkk befelé beszélgethetünk. Lehet hogy csak azért köszönt rám/jött oda hozzám mert még csak az első hét telt el?
Na de hogyan ismerhetném meg jobban mit csináljak?
Mer nem akarom hogy ha esetleg en megyek oda hozza a buszon h nyomulósnak tartson..
Szval szerintetek?
Előre is köszi:)
15/L
Nyugodtan menj oda hozzá. ;) Nem fog nyomulósnak tartani, ha csak beszélgetni mész. A mostani párommal is hasonló helyzetben voltunk, szemezgettünk, de ő nem jött oda és sokszor furcsa is volt a viselkedése, mintha egyáltalán nem akarna aztán én mentem oda hozzá, beszélgettünk utána már kerestük egymás társaságát ma már lassan 5 éve vagyunk együtt. :)
A lényeg, ha odamész hozzá ne nyomulj, köszönj rá, kérdezd meg hogy van, viszont ne is legyél visszahúzódó inkább magabiztos! Mindig tudj reagálni az adott helyzetre, ami előtted áll! Sok sikert! :)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!