Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kerülhetnék a közelébe?

Hogyan kerülhetnék a közelébe?

Figyelt kérdés

Most nyáron jelenleg járok egy angol tanfolyamra ami még 3 hétig tart. És ott van egy fiú (velem egykorú) és jófejnek tűnik. Volt mikor párcsere volt és akkor én a padtársához kerültem de a feladatunk után meg 3an beszélgettünk és tök jó fejek voltak szimpatikusak nekem.

Na de azzal a fiúval akiről beszélek van hogy reggel egy buszon jövünk volt hogy észrevett már engem de tovább sietett inkább:/

Reméltem hogy legalább akkk befelé beszélgethetünk. Lehet hogy csak azért köszönt rám/jött oda hozzám mert még csak az első hét telt el?

Na de hogyan ismerhetném meg jobban mit csináljak?

Mer nem akarom hogy ha esetleg en megyek oda hozza a buszon h nyomulósnak tartson..

Szval szerintetek?

Előre is köszi:)

15/L

2017. júl. 8. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan odamehetsz hozzá beszélgetni, nem kell az ölébe ülni, akkor nem tart nyomulósnak. De még ha nyomulnál is, nincs azzal baj, csak ne legyél levakarhatatlan. legalább tudni fogja, hogy őt akarod. szerintem ez a legtöbb pasinak tetszik.
2017. júl. 8. 10:28
 2/3 anonim válasza:

Nyugodtan menj oda hozzá. ;) Nem fog nyomulósnak tartani, ha csak beszélgetni mész. A mostani párommal is hasonló helyzetben voltunk, szemezgettünk, de ő nem jött oda és sokszor furcsa is volt a viselkedése, mintha egyáltalán nem akarna aztán én mentem oda hozzá, beszélgettünk utána már kerestük egymás társaságát ma már lassan 5 éve vagyunk együtt. :)

A lényeg, ha odamész hozzá ne nyomulj, köszönj rá, kérdezd meg hogy van, viszont ne is legyél visszahúzódó inkább magabiztos! Mindig tudj reagálni az adott helyzetre, ami előtted áll! Sok sikert! :)

20/l

2017. júl. 9. 16:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:))
2017. júl. 10. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!