Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valóban baj az hogy nem járok...

Valóban baj az hogy nem járok el otthonról?

Figyelt kérdés
Mindig is befelé forduló voltam. Ha el is járok itthonról azt is csak 1-2 közelebbi barátnőmmel teszem és akkor is csak beülünk egy kávézóba,vagy csak sétálunk. Sosem voltam még discoba, vagy hasonló helyen de úgy érzem nem is igénylem. Nagyobb társaságban pedig már nem érzem jól magam, kissé szorongom olyankor, akkor már inkább vagyok egyedül. Én elfogadom magam így, azonban mindenhonnan azt hallom, hogy ismerkedni kell és, hogy igenis el kell járni otthonról. Mit kéne most tennem? 17/L

2017. júl. 6. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Nem értem miért egyből az ivásra, drogozásra gondolnak szórakozás alatt az emberek. Csak ez létezik nálatok? Látszik, hogy sosem voltatok szórakozni. Mozduljatok ki végre.
2017. júl. 6. 20:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én se jártam ki soha egészen egyetemista koromig. Utáltam a diszkót, osztálytársakkal se lógtam soha. Suli, család, zenecsoport, ez volt mindenem. Lehet, egyesek azt mondanák, hogy érzelmi intelligenciám nem sok van, nem tudok emberekkel bánni, akaratlanul sértegetek stb. De ez szerintem nem lenne másképp, ha jártam volna bulizni, vagy szerettem volna nagy haveri kört. Attól még jártam táborokba, egyetemen (2 szak egyszerre) jóban voltam minden csoporttársammal, jártam énekkarra, nyári programokra, sose unatkoztam. És ha kevés is, de mindig van akibel beszélgethetek jókat. Amúgy meg a munkahelyen sem voltak nehézségeim... Idővel beletanultam, egyre nyitottabb vagyok, és kevésbé szégyellős, mikor valakitől kérésem van, stb. A munkacsoportom fele olyan mint a testvérem szinte 2 év után, a főnököm meg jobban tudja a mindennapi életemet mint a saját apám (igaz, 1000 km-re lakik). 24 évesen pedig egy szintén introvertált legény szerelme is rátalált, aki pont a nyugodtságot, fura érzelmi intelligenciámat találta vonzónak (feleség típust keresett, nem partira csajt :p )
2017. júl. 6. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy csak ez az egy szorakozas van. Csak megemlitettem a mai fiatalok nagy reszenek a tulajdonsagait.
2017. júl. 6. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:
33%

Majd elindulsz, amikor úgy érzed, de egyszer érdemes elindulni, mint a sosem kóstolt sütit megízlelni;)

Másrészt, azért érdemes más világokba ( kiállítás, rendezvény, koncert, buli...) belesni, mert tapasztalatokat gyűjthetsz a különböző körülményekről és emberekről-helyzetekről, így ez valamelyest fel is készít az élet árnyas és napos oldalára is.

A diszkóban meg nem csak másokért lehet elmenni, hanem magadért, hogy éld a zenét, hangulatot, táncot, pillanatot....fel sem tűnik, hogy vannak körülötted idióták is akár.

Aztán meg 20-30-40...évesen is mehetsz, mert mennek ugye, mint Bárány Attila bár ő egy buli egyik alkotórésze mindig;)

2017. júl. 6. 22:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Az hogy eljár valaki otthonról az nem egyenlő azzal hogy drogozni meg inni jár. Aki komolyabban sportol, az sincs otthon délutánonként, de még hétvégente se. Mindkét féllel egyet értek valamilyen szinten. De nagyon fontos lesz később hogy mennyire vagy szociális. Nem kell discoba elmenni, házibuliba se. De szívből ajánlom hogy akár hobbi szinten valami sportot próbálj ki a barátnőiddel, így nem fogod magad egyedül érezni majd első pár alkalommal, és ismerkedsz is új emberekkel. De kilehet próbálni szakköröket is, nyárra spórolni és valamilyen táborba menni. Elhiszem hogy megvannak a legjobb barátnőid, de gondolj bele, ha nem is legjobb barátnőket fogsz találni, de sok barátságra érdemes embert igen:) megismersz másokat, más stílúsú embereket, jó élményekkel gazdagodsz.

Én nem azt mondom hogy erőltesd magadra amiket mondtam, de egy próbát megér szerintem:)

2017. júl. 6. 23:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Tedd azt, ami jól esik, ne hagyd magad rábeszélni, rákényszeríteni semmire. Ha neked ez most így jó, ahogy van, akkor te ilyen vagy, fogadják el ők; és értsék meg ezt, hogy neked nincsen nagyobb társaságra igényed, mert ott már nem érzed jól magad; kicsiben meg minden őszinte, és simán lehet önmagadat adni, és az úgy kényelmes, csak a közeli barátaiddal vagy, nem kell bevágódni senkinek, hanem csak olyan békés, családias, "otthonos" a kapcsolat. Ők sosem kérnek számon, őnekik tutira jó vagy úgy, ahogy vagy; a saját nézeteid ne add föl azért, mert mások osztják az észt. Csak mindenki magából indul ki, és csomóan azt gondolják, hogy mindenkinek ugyanaz a jó. De hadd ne legyünk már egyformák! Te mindig elmész azzal, akivel akarsz, és neked az úgy jó, tökéletesen megfelel, ne akarják már meghatározni neked, hogy mit szeressél; hogy mi a jó neked, azt te tudod a legjobban, azt mások nem tudják. Nem feltétlenül érzik át ezeknek a dolgoknak a súlyát, ha nem értenek meg, hát akkor ez van; de nem tartozol magyarázattal senkinek ez miatt, hogy kicsit ilyen befelé fordulóbb, zárkózottabb vagy; nincsen senki felé elszámolási kötelezettséged ilyen szempontból, majd te eldöntöd, hogy te mit akarsz csinálni. Ha megítélnek, megítélnek, de neked nem kell foglalkoznod az esetleges kioktatásaikkal, "okoskodásukkal". Csak mindenki hagyjon békén mindenkit, senki ne kötekedjen a másikkal azért, mert nem pont olyan a személyisége , mint őneki. Azt nem várhatja el, te egy külön emberi lény vagy, különálló saját gondolatokkal, érzelemvilággal.
2017. júl. 6. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!