Valóban baj az hogy nem járok el otthonról?
Majd elindulsz, amikor úgy érzed, de egyszer érdemes elindulni, mint a sosem kóstolt sütit megízlelni;)
Másrészt, azért érdemes más világokba ( kiállítás, rendezvény, koncert, buli...) belesni, mert tapasztalatokat gyűjthetsz a különböző körülményekről és emberekről-helyzetekről, így ez valamelyest fel is készít az élet árnyas és napos oldalára is.
A diszkóban meg nem csak másokért lehet elmenni, hanem magadért, hogy éld a zenét, hangulatot, táncot, pillanatot....fel sem tűnik, hogy vannak körülötted idióták is akár.
Aztán meg 20-30-40...évesen is mehetsz, mert mennek ugye, mint Bárány Attila bár ő egy buli egyik alkotórésze mindig;)
Az hogy eljár valaki otthonról az nem egyenlő azzal hogy drogozni meg inni jár. Aki komolyabban sportol, az sincs otthon délutánonként, de még hétvégente se. Mindkét féllel egyet értek valamilyen szinten. De nagyon fontos lesz később hogy mennyire vagy szociális. Nem kell discoba elmenni, házibuliba se. De szívből ajánlom hogy akár hobbi szinten valami sportot próbálj ki a barátnőiddel, így nem fogod magad egyedül érezni majd első pár alkalommal, és ismerkedsz is új emberekkel. De kilehet próbálni szakköröket is, nyárra spórolni és valamilyen táborba menni. Elhiszem hogy megvannak a legjobb barátnőid, de gondolj bele, ha nem is legjobb barátnőket fogsz találni, de sok barátságra érdemes embert igen:) megismersz másokat, más stílúsú embereket, jó élményekkel gazdagodsz.
Én nem azt mondom hogy erőltesd magadra amiket mondtam, de egy próbát megér szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!