22leszek és még mindig kiütéseim vannak és pattanásaim . Van valami megoldás vagy tipp h végleg eltünjenek? Ha igen meddig, milyen gyakran stbstb
Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 22:29
1/6 anonim válasza:
Öregedjél 10-15 évet. Fogsz, és akkor majd 22 éves pattanásos akarsz lenni.
2/6 anonim válasza:
Én 29 éves férfi vagyok és még mindig vannak pattanásaim. Van hogy nagyon kevés, de van amikor rengeteg. Én sok mindent próbáltam, de semmivel nem tudtam végleg eltüntetni.
3/6 anonim válasza:
a pattanások hormonális és egészségügyi okok miatt jelennek meg, kb tinikortól életünk végéig nincs mit tenni. Persze személyenként változó.
4/6 hisztynka válasza:
A fiammal ugyanez volt, ő bőrgyógyászhoz fordult, Dalacin-nevű löttyöt és tablettát is felírt neki. A Dalacinnal reggel-este kellett kenni, a tabletta nevét sajnos elfelejtettem, valami antibiotikum volt, egy havi kúra. Nagyon szépen elmúltak a ragyái.
5/6 anonim válasza:
Ahogy a 4. válaszoló írta, nekem is az segített, hogy szedtem azt, amit felírt a bőrgyógyász. Középsulis koromban baromira tele volt az arcom pattanásokkal, de miután elkezdtem szedni, szép lassan mind eltűnt. Ez olyan 10 éve lehetett, azóta sincs az arcomon egy pattanás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!