Csak engem idegesít, hogy állandóan beszélnek?
Veszel egy kresz könyvet és azt olvasgatod. Magolgatod (ne magolod, csak értelmezed), és olvasgatod. Azzal kelsz, azzal fekszel. Ő a legjobb barátod.
Ha a sutyorgás ennyire zavar, nos elárulom, hogy estire jártam és engem is zavart, mégis 5-ösre érettségiztem, kivéve a matek, na jó, de ki nem. Elővettem a rohadt könyvet és ő volt a legjobb barátom.
Erre te is tudod a választ. Azért, mert nem érdekli őket az adott óra és nincsenek tekintettel másokra. Nem érdekli őket, hogy másokat zavarnak vagy mások helytelenítik azt, amit csinálnak. Ez szószerint a mindennapi élet része.
Azon kívül, hogy puffogunk itt egy jót, hogy milyen rettenetesek az emberek, szeretnél még valamit?
Újra küldöm, mert nagyon sok helyen elgépelést észleltem, - elnézést kérek!
Akiket látsz - ott, Magad körül - a foglalkozáson, csak külső jegyeikben felnőtt emberek, a valóságban pedig buta, éretlen gyerekek, akik visszamaradtak a fejlődésben. Értelmes ember nem viselkedik tanórán, foglalkozáson úgy, ahogyan azt leírtad néhány társadról, - az oktatótok helyében felajánlanám számukra az opciót, hogy - akár fizettek, akár nem, - mivel a többség végig szeretné hallgatni azt, amit mond, fáradjanak ki az oktatás helyszínéről tanácskozni, aztán ha végeztek, vissza lehet kapcsolódni a tanóra menetébe. Az már más, elvi kérdés, hogy egy oktatónak miért nincs annyi önbecsülése, hogy amikor oktat, akkor ne engedje szétpofázni az oktatást, amit tisztességel megtart.
Azért nincsenek csendben, mert nem ők fizették saját pénzből a tanfolyam díját. Ha bele kellett volna nyúlniuk a zsebükbe,mindjárt csendben ülnék végig.
Amúgy meg nem kell velük foglalkozni. Remélem majd amikor megbuknak a vizsgán, akkor meg te röhögsz.
Az meg, hogy egy társukat gúnyolják ki, nemcsak tiszteletlen, hanem nagyon gyerekes is.
Nálunk is voltak ilyenek (tavaly csináltam). Vizsga után meg jöttek ki szomorúan, hogy nekik nem sikerült, meg 56 pont. Gratulálok! Kicsit kellett volna csak odafigyelni, meg otthon gyakorolni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!