Nőként eljárjak egyedül bulizni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Sziasztok, most koltoztem Budapestre, es nem igazan vannak meg itt barataim, aki van, az pedig nem bulizik es/vagy kapcsolatban el. 19 evesen eljarjak egyedul, vagy ne is menjek?
Ti eljartok egyedul?
Vagy hol talaljak baratNOT aki eljarna velem? Hogyan keressek? Konnyen ismerkedem, szoval azzal nincs gond.
Elore is koszi!! :)
19/l
2017. júl. 2. 10:50
11/11 anonim válasza:
Szia! Tudom, hogy már egy éve írtad, de én is szívesen mennék veled bulizni. Nincs kivel mennem, baráti kapcsolataim elkoptak, pasim nem bulizós stb....és én nagyon bulizós vagyok. :F Szóval szívesen várom az üzidet. :) 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!