Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Én vagyok a furcsa, vagy ez...

Én vagyok a furcsa, vagy ez teljesen normális? (Tini problémák :D)

Figyelt kérdés
Először is bocsánat, ha rossz kategóriába tettem. Most leszek 15 (lány vagyok) és elgondolkodtam több mindenen. Szinte az összes ismerősöm minden nap teszi ki snapchatre/instára, hogy kikkel van. Vannak barátaim (nem is kevés), de fele ennyit se találkozok velük. Tök jó kapcsolatom van velük, de nem érzem úgy, hogy minden nap velük kéne látnom, pedig a korosztályomban azt látom, hogy mindenki állandóan a barátaikkal van. A másik, hogy mindenki teszi ki, hogy mennyit bulizik. Nem vagyok ellene, én is ittam már és voltam házibuliba, de eszembe se jutna minden héten, meg mindneki jön ezzel, hogy mennyit piált, én meg egyáltalán nem érzem, hogy szívesen piálnék, mint mások. A harmadik a párkapcsolatok. Nekem nem jön be minden 2. srác, sőt elég ritka, hogy valaki tényleg megtetszik. Lehet velem van a baj, mert még sose csókolóztam és nem volt barátom. De nem az van, hogy csúnya lennék (körülöttem az emberek szokták mondani, hogy szép vagyok). És szintén az interneten is azt látom, meg a barátaim között, hogy mindenki párkapcsolatban van, akár 13 évesen is. Köszönöm, ha eddig valaki elolvasta, várom a véleményeket.

2017. jún. 29. 11:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Semmi baj ezzel.

Én is azt látom, hogy az ismerőseim szeretettel teli párkapcsolatban élnek, mindenki nagyon elfoglalt, senki nem ér rá soha... Én meg elkezdtem magam bizonyos szempontból kevesebbnek érezni... Nem történik semmi különleges (történnek, csak nem olyan dolgok, amik elveszik az időmet).

Tanulok (igen, nyáron is. Csak jóval kevesebbet.), kimegyek a boltba, takarítok, keresek munkát (persze, vissza sem írnak), és gépezem egy csomót. Kb. ennyi.

De mostmár ez kezd nem érdekelni.

A bulizás... Hát, én olyan klasszikus értelemben vett buliban nem hiszem, hogy részt fogok venni. Ha igen, akkor sem tudnám mit csináljak. Tánchoz béna vagyok (ill. a lábam sem kedveli), inni alkoholt nem ihatok (nem vallási, egészségügyi okokból), és egyébként is.

De lehet, hogy tévedek. Sőt, biztos. Mert én vagyok itt egyedül, aki nem szokott nagyon ismerkedni (mégis hol?), meg random bulikba járni. Nem a bulizós, roppantul elfoglalt osztálytársaim/ismerőseim.

Ha nem akarod, ne erőltesd. Ha pár ember azt mondja, hogy menj el vele, és elengednek, ne ellenkezz. Azt is kipróbálod.

15 évesen nem azon kéne görcsölnöd, hogy nem csókolóztál meg nem volt barátod. Óó, ugyan, 15 évesen annyival gyerekesebb voltam még (pedig csak 2 éve...), mondjuk most sem vagyok egy érettség-bajnok.

Ne jöjjetek azzal, hogy a lányok mennyivel érettebbek ilyenkor... Igen, biológiailag. 11 éves fiú mellett a 11 éves lány sokszor 13-nak, 14-nek néz ki. De ugyanolyan buták még... Aztán lesz a sírás-rívás, hogy a 20-as pasas keresztülment rajta, aztán szia.

Szóval ne siettesd magad kérdező, mégis minek?

Ja, és a 13 évesek párkapcsolatára inkább semmit nem mondok... Nem kell őket megszólni, de számomra fájdalmas ezeket nézni, a legtöbbjük párkapcsolata mintha egy rossz színjáték lenne.

Nem vagy furcsa, csak nem átlagos. Mert az átlag, az amit leírtál. Ami nem is baj, csak téged (meg sok mást embert) nem izgatnak ezek a dolgok.

2017. júl. 2. 12:17
 12/14 anonim válasza:

15eves koromig engem sem nagyon erdekelt a bulizas, talan ekkor kezdett el erdekelni.

9.es koromban kerdtem el bulizni, es en imadtam felelotlenul bulizni.. nem szamitott semmi es senki. En nagyon elveztem ezt az idoszakomat. Pasiztam is sokat! (De nem szexeltem!!!!!)

Parkapcsolatom nem volt ebben az időben. 15-19 eves koromig majdnem minden hetvegen bulizni jartam, nem vetettem meg az alkoholt sem :D es most 24 evesen en nem bantam meg hogy kibuliztam magam. Es mar egyaltalan nem vonz se a buli se az alkohol..

Vannak olyan ismeroseim akiknek koran lett gyerekuk. Ok nem eltek at ezt abulizos korszakukat. Hanem most hogy a gyerek idosebb lett most jarnak el bulizni pialni...

2017. júl. 2. 12:40
 13/14 anonim válasza:
Ez teljesen normális, én is pont ilyen vagyok. Egyáltalán nem vagyok antiszociális, van nem egy, nagyon jó barátom, de nem velük töltöm az összes időmet. Sosem éreztem szükségét, hogy az életem minden pillanatát rá kössem a Facebook ismerőseim orrára, pedig körülöttem rengetegen ezt csinálják. Valahol szerintem ez ad nekik önbizalmat, a képekre érkező szivecskés kommentek, meg a sok like... A szerelmi életedre vonatkozóan is bőven ráérsz, emiatt végképp ne aggódj. :)
2017. aug. 4. 20:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mentek a zöld kezek!
2017. aug. 14. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!