Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek visszatér a One...

Szerintetek visszatér a One Dierction?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?

2017. jún. 27. 14:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
Remélem, hogy nem
2017. jún. 27. 14:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen tudnának visszatérni, mert már felnőttek és talán meg is komolyodtak valamennyire.
2017. jún. 27. 14:37
 3/13 anonim válasza:
57%
Attol meg hogy mind a szoloalbumaikkal foglalkoznak ha mindenki kiszolozta magat ujra visszaternek szerintem mondjuk 2-3 ev mulva
2017. jún. 28. 07:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már nem fognak.
2017. jún. 30. 00:38
 5/13 anonim ***** válasza:
19%

Még ha vissza is térne akkor se érdekelne már senkit.

Pár évük volt amikor minden róluk szólt meg foglalkoztak velük aztán ennyi...

Ilyen bandák (főleg ilyen homokos) sosem lesznek olyan nagyon mint az AC/DC vagy Guns n Roses és egyéb jobb ha tudod...

2017. júl. 14. 21:03
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
drogos kics homi köcsög az a gyerek
2017. júl. 14. 21:04
 7/13 anonim válasza:

#5-ösnek: azért balkáni mércével is elég meredek összehasonlítani az ACDC-t az 1D-vel, mert nem ugyanabban a zenei műfajba tartoznak. Au underground rapet sem szokás hasonlítgatni az operához.

#6-osnak: az 1D tagok csak kirakat cicafiúk voltak, nem melegek, a kettő meg nem ugyanaz... A 4 tagból (1 kilépett) 2-nek, Liam Payne-nek és Louis Tomlinsonnak már gyereke van. Google a barátod.

Kérdezőnek: be van ígérve visszatérés, de senkit nem fog érdekelni. Az egykori fanok megöregedtek, kinőttek belőlük, zenei stílust váltottak. Még az ex-tag, Zayn Malik is nyilatkozta, hogy neki sem jött be a zenéjük, de nehezen vette rá magát a kilépésre (nyilván a pénz miatt). Ahogy tudom, Harry Styles most debütál színészként Christopher Nolan új háborús filmjében, a Dunkirkben. (Remélem a karaktere nem éli túl. :D) Niall Horan meg szólón dolgozik, ha jól láttam a Starityn vagy hol. A másik kettő meg ugye élvezi az apaság örömeit. Kétlem, hogy lenne egyáltalán értelme a közös visszatérésnek.

2017. júl. 16. 03:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Fúh de negatív itt mindenki😱magyarországon talán nem érdekelnék az embereket de higyjétek el még mindig rengetek rajogó van világszerte aki azt várja hogy visszatérjenek😁
2017. júl. 20. 07:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem mindenki negatív, én még most is az albumaikat hallgatom 0-24-ben és nem fogom megunni <3

Viszont az tény, hogy már ők sem lesznek újra 17-18 évesek, amikor is a világ összes tinilánya meg volt értük őrülve. Van, amit nem lehet örökre fenntartani, mert kiöregednek, változnak, kiteljesednek és már őket sem lehet bekényszeríteni egy szerepbe.

Nézd csak azt, hogy Zayn ahhoz képest, mint amilyen 17-18 évesen volt mennyire megváltozott minden téren. Harry szintén... nekem például személy szerint 2015-6-ban nem is tetszett a stílusa, mert olyan boszorkányos volt xD

Már mindegyikük férfi lett... gyorsan, biztosan és visszafordíthatatlanul. Minden tini fiúbandának ez lesz a vége. Nem is értem, mit vártak egyesek, hogy majd 10 évet együtt lesznek. Így is kimaxolták azt az időt, amíg lehetett őket szeretni.

Hiába ez van, a vérbeli fanoknak ki kell sírniuk magukat és el kell fogadniuk, majd hallgatni az összes számukat megnyugvásképp (mint ahogy ezt én is teszem).

Viszont abban biztos vagyok 100%-ig, hogy lesz 1-2 visszatérő koncertük, bár ezeket jobb inkább megemlékező koncertnek nevezni, mert úgy tudnám elképzelni, hogy turnéznak egy utolsót, mondjuk Memories néven, kaszálnak egy hatalmasat, végleg elbúcsúznak, bevallják Larry-t (lol nem vagyok ám Larry shipper xD) és letisztázzák, hogy ezt miért nem jó folytatni és úgy hagyják abba, hogy mondanak valami konkrétumot, mert ami most megy az nagyon sz.r, hogy egy normális indokot nem mondtak.

2017. júl. 24. 23:10
 10/13 anonim válasza:
100%
A véleményem teljesen szembemegy a reményeimmel sajnos. Azt olvastam, hogy egy év szünetre mennek. Nos, ez volt 2 éve. Mindegyikük saját dalokat ír, lemezt ad ki, és turnéra indul. Harry turnéja például a következő hónapban kezdődik és 2018 júliusig tart, ha jól tudom. Louis a napokban jelentette be, hogy 2018 második felében fog turnézni. Niall turnéja ugyancsak hamarosan elkezdődik. Sokan mondják, hogy maximum 2020 körül jönnek vissza.. Nos, ha visszatér a banda, akkor mi lesz a saját számokkal? Szabadságra mentek úgymond, de ugyanazt csinálják mint eddig, csak most nem bandában. Nem értem, hogy miért nem mondják ki, ha feloszlanak.. Bár így legalább van remény.. Én sem tudom mit higyjek, csak reménykedem, mert belegondolni, hogy ha eddig nem voltál egy koncertjükön sem, valószínűleg nem is leszel.. Egy szó mint száz, én össze vagyok zavarodva.
2017. aug. 1. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!