Tóth Péter Tamás kérdése:
Vannak itt olyanok, akik minden korcsoporttal jól kijönnek?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, jól kijövök a fiatalabbakkal (velük jövök ki a legjobban), de egész jól boldogulok a felnőttekkel, idősekkel és velem egykorúakkal is.Ti hogy vagytok ezzel? Ti hány évesek vagytok?2017. jún. 23. 23:45
1/8 anonim válasza:
42 éves férfi vagyok, és simán kijövök bárkivel, aki normálisan viszonyul hozzám. Tudok legózni egy 6 éves kisfiúval, babázni egy 8 éves kislánnyal. Megtalálom a hangot a kamaszokkal is. Bármiről tudok beszélgetni a kortársaimmal, de könnyedén elcsevegek egy 76 éves öregasszonnyal is a piacon a krumplitermesztésről. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy ehhez normálisnak kell elenni! Egy tiszteletlen kölyköt, hisztis kislányt, vagy egy károgó öreget elküldök a csába.
2/8 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam őket elküldeni, inkább ott hagyom őket :) Inkább elkerülöm az esetleges balhét. Bár szeretek idősekkel beszélni, olyannyira, hogy múltkor elfelejtettem leszállni a buszról :)
2017. jún. 24. 00:42
3/8 anonim válasza:
Én is mindegyik korcsoporttal jól kijövök, - persze vannak kivételek - bár a sajátommal egy kicsit meggyűlik a bajom. És persze nem osztok meg mindenkivel mindent.
14/L
4/8 A kérdező kommentje:
És milyen zenét szerettek (igen, egy beszélgetős topicot akarok indítani)?
2017. jún. 25. 17:32
5/8 anonim válasza:
En inkabb a felnotekkel jovok ki vagy a nalam fiatalabbakkal. A sajat korcsoportommal nem mindig talalom meg a kozos temat. 17l zene: drumandbass ( a klasszikus es a neurofank is a kedvenceim royalstone; eatherwood)
6/8 A kérdező kommentje:
Én heavy metalt, meg rockot szeretek (Sabaton, Gloryhammer, GnR, Wolfstein, AcDc), de igazából bármit szívesen hallgatok, ami tetszik.
2017. jún. 25. 23:27
8/8 A kérdező kommentje:
Laibach annyira nem.
2017. jún. 26. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!