Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek? Hogyan jöjjek ki...

Mit tegyek? Hogyan jöjjek ki a lányokkal?

Figyelt kérdés
Nagyon vágyom a társasági életre,és egy lányra is,akit szerethetek. De egyszerűen nem megy. Eddig csak visszautasítottak,meg senki nem fogadott el,mert szerintük ronda voltam,meg hogy te senkinek nem kellessz,és én itt teljesen meghaltam belül. Próbáltam jó stílúst kelteni ,de mindig a fejemmel volt a gondjuk. :( Egy lánnyal sem tudok rendesen elbeszélgetni,mert csak kinevetnek.
2017. jún. 23. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Ezek után még nyalni akarsz ezeknek a pitsáknak? Haver, így mindig is ki fognak használni. Használd ki őket, dugjad őket érzelmek nélkül, ne lesd semmilyen kívánságukat sem! Belül teljesen rohadtak, egybites ösztönlények. Annyira jók, hogy beléjük/rájuk spricceljenek.
2017. jún. 23. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Interneten próbáltál ismerkedni?
2017. jún. 23. 14:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen. Rengeteget.
2017. jún. 23. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!