Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet arra mondani hogy...

Mit lehet arra mondani hogy "Miért ilyen szép a hajad? "?

Figyelt kérdés
De komolyan. Ha valaki azt mondja szép a hajad akkor köszönöm. De ha így rákérdez hogy miért mit mondjak? Jól esik persze hogy megjegyzi mert sokat foglalkozok vele és sokat vártam hogy így megnőjön meg sokat ápolom pakolással, hajszeszt használok, teákat öntök rá, olajok stb, nem rég szinte megszállott voltam (most már nem annyira) Szóval erre a köszönöm kizárt válasz. Ha azt mondom ó nagyon, akkor az parasztság mert általában olyanok mondják akiknek ritka és nem nő és nem akarok "szerénykedni" de mondjuk leggyakrabban ezt mondom mert annyira tényleg nem nagy csoda. Ha meg azt mondom hogy csak sokat foglalkozok vele az olyan nagyképű. Mit lehet válaszolni erre ha így rákérdeznek?
2017. jún. 12. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyéb problémád nincs? Szivesen meghallgatom:)
2017. jún. 12. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:

""Miért ilyen szép a hajad?"

Válasz: MERT ÁPOLOM!

2017. jún. 12. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:

"Miért ilyen szép a hajad?

Mert eszem a halolajat" :D :D :D

2017. jún. 12. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
kéne egy kép rólad meg a hajadról akkor tudnánk neked segíteni
2017. jún. 12. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

"Miért ilyen szép a hajad? "

Mert megérdemlem!:DDDD

Mert eltartanak s nincs jobb dolgom :DDDD

A szokásos női válasz: Mert! :DDDD

2017. jún. 12. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Én erre simán elkezdeném mondani, hogy jaj, köszönöm... amúgy egyrészt genetika, másrészt sokat törődsz vele, és szívesen megosztod velük a "titkokat". Ez sztem nem nagyképűség... aki meg annak tartja... annak a véleményére ne adj, mert hülye.
2017. jún. 13. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!