Gyerekeseket és gyermekteleneket kérdezném?
hogyan ésmilyengyakran szoktl szórakozni?hova szoktál utazgatni,barátokkal,rokonokkal milyen gyakran találkozol?teht a munkádon kivül milyen a társasági életedd,mivel töltöd az időt szvesen?hova ésmilyen gyakran utaztok?
-hány gyereked van?
-ha nincs gyereked ált.mit csinálsz a hétköznapokon?
Gyermektelen vagyok, nem is akarok ! Penteken/szombaton koncertek, bulik, vasarnap mozi
Hetkoznap melo, vagy ha koran vegzek, akkor testmozgas, vagy biciklizes a kornyekes a haverommal.
29N
"Gyerekeseket és gyermekteleneket kérdezném?"
Akkor pontosan kitől nem vársz választ?
tényleg nem egy konkrét a kérdés.
a lényeg annyi,ha van elég pénzed,akkor minden marad ugyanúgy,sőt még jobb lesz ha van mellé gyereked is.
ha csóró vagy és úgy jön a gyerek,akkor is boldog leszel,de lemondásokkal fog járni,ha a kis pénzeddel addig bőkezűen bántál.
3-mas,mind a kettőt nem lehet kérdezni?....mindenki érdekel,ez miért fura?
mi amugy 3 évig ketten voltunk,most egy gyerekkel midentugyanugy csinálunk, strandokra sokat jártunk,meg vásrokba,piacokra, ..moziba,vagy bulizni havi egy-kétszer(most is igy mert nagyszülő havi kétszer jön),majális,cirkusz évente 1-szer ha akaunk,szovalmnden maradt a régibensőtrokonokkal még jobban összehozotta gyerek,de sajna barátok külföldre költöztek(4-en is) de ez még gyerek előtt volt,igy az most nem sok van.meg egy félig évig keltem sokat mnden éjjel a gyerekhez,ennyi.de tudtam hogy gyerektől semmi nem fog felborulni,havaromék ketten se mennek sehova mint a nyugdijasok,mi most is megyünk,nem változott semmi.a munkahely mindenkit helyhez köt,tehát világkörüli utat egyedül se tudnék megtenni :P irhattok még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!