Miért van az, hogy ennyire vedelnek?
Nem tudom. Valószínűleg otthon a szüleik is isznak, szednek gyógyszereket esetleg drogoznak is, és a gyerekek utánzással szocializálódnak.
Nyilván a pénzt is tőlük kapják erre. Olyat még nem pipáltam, hogy valamely család nem iszik, nem dohányzik, de mégis adnak a gyereknek pénzt piára, cigire. Fel sem merül.
Mert a is nyilvánvaló, hogy ezerszer jobb a közérzetem és fergetegesebb a jókedvem józanul, mint ezeknek a részeg embereknek részegen.
Szóval nem tudom, mi benne a truváj, hogy lehúzzák magukat.
Nekik az a jó benne, ami neked nélküle.... el kell fogadni, hogy valaki igy bulizik, valaki nelküle....
De nem lehetsz valami fergeteges bulikba, ha ezzel foglalkozol....
Az ilyeneknek nincs jövőképük, és van akinél ez a "jó" szokás, megmarad tizenéves kortól át egészen az egyetemig ott meg aztán már olyanok mennek amiket ha nem lát az ember el sem hiszi.
Sokat jártam a west balkán-ba is még amikor ment, ott is már órákkal előtte be voltak szívva az olyanok akiknek pénze volt rá.
Volt egy időszak amikor jobban elterjedt a fű, és inkább cigiztek sokan, az ital meg háttérbe húzódott.
Annyiból jó visszaemlékezni ezekre az évekre, hogy sok lotyó volt, egy éjszaka 3-al is csókolóztam aki már reggelre kitudja kinél kötött ki.
Otthagytam ezt az ördögi kört, mert nem láttam belőle hasznot, a pénzt meg vitte, inkább megcsináltam a jogsit, lett autóm annak hódoltam, csinálgattam stb, és inkább elkezdtem félrerakni a pénzt a rendes munkahely kezdetével.
Régi ismerősökkel ha összefutok így 20 felett ugyanúgy csinálják a züllést mint 15-17 évesen, csak vegetálnak nincs céljuk.
24F
8: A kérdés továbbra is az, hogy mit élveznek rajta.
Te is úgy fogalmazol, kiélik magukat. Kérdés, ezeknek az embereknek miért ez a kiélés? Miért nem pl. a kamarazenélés vagy a pogózás vagy a társasjátékozás, vagy focizás, vagy lovaglás, vagy szépítkezés, vagy motorépítés mint másoknak.
Nem érteni, mi abban a jó. El tudod ezt magyarázni mezei nemivó embereknek?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!