Miért szokták egyes emberek előre bejelenteni, hogy "Most megölellek" vagy "Adok puszit"?
Figyelt kérdés
Milyen viszonyt jelent ez?2017. máj. 30. 16:20
1/7 anonim válasza:
Azért hogya másik tudja mit akar, miért hajol oda stb.
2/7 A kérdező kommentje:
De miért kell ezt bejelenti? Főleg félszegen és lehajtott fejjel?
2017. máj. 30. 16:23
3/7 anonim válasza:
Nehogy beverjenek nekik egyet a meglepettségtől.
4/7 anonim válasza:
mert nem mindenki szereti ha ölelgetik, puszilgatják. ezért jobb, ha bejelentik előre, hogy a másikat ne érje meglepetés/ ne lökjék el
5/7 anonim válasza:
Nekem egy évfolyamtársam csinálta ezt, de mindegy volt, mert így is-úgy is megtette, én meg izzadtam, nem szeretem, ha ölelgetnek. :)
6/7 anonim válasza:
Én azért mondom, mert nem tudom hogy a másik személy engedi -e ezt, ezért előre megszoktam kérdezni.
Nekem fura hogy random odajön valaki és megölel, megpuszil, amire nem számítok nagyon, ilyenkor pedig engedélyt kérek rá.
7/7 anonim válasza:
Nekem a tanáraim kérdezik meg mindig mikor év végen ajit adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!