Miért izgulok mindig? 15/L
Mikor reggelek felkelek elkezdek izgulni a suli miatt (nem a dolgozatok miatt, inkább az emberek). Egyszerűen elkezd görcsölni a hasam (mondjuk ez gyorsan el is múlik) de valamiért félek. 8 osztályos gimibe járok, most vagyok nyolcadikos. Már 4 éve együtt vagyok az osztállyal. Minden reggel rám jön ez az izgulás. Sőt, ha az iskolára gondolok már akkor is. Most is ahogy írom, érzem hogy valami nincs rendben.
De egyébként mindig is "beszari" voltam. Sosem mertem bemenni olyan helyekre ahol sokan vannak, úgy éreztem mindenki engem néz. A suli ebédlőjében is mindig érzem hogy engem néznek.
15/L

Társas szorongás
Kialakulóban lévő agorafóbia/szociális fóbia.
Sulipszichológust keresd fel! Oszifő fog segíteni a tali megszervezésében
Van egy alap introvertáltba húzó személyiséged, ami annyit jelent, hogy az egyedül töltött időből, nagyon közeli-igazi barátok társaságából szerzel energiát.
Viszont azért vannak extrovertált szükségleteid is. Úgyhogy mindenképp érdemes foglalkozni a szorongással, és tiljutni rajta.
Nyáron semmiképp se zárkózz be, mozdulj ki néha-néha barátokhoz főleg, táborba esetleg, szóval emberek közt kell lenned, akár ismeretlenekkel barátkozni-gyakorlás képp minimum, főleg ha szeptemberben új közegbe kerülsz, jó ha lesz tapasztalatod, és jó ha élvezettel mész suliba szorongás-félelem heelyett

24/f. az első vagyok. az utolsóra reagálok. ne számolj sráccal, aki téged támogatni fog, mert az ilyenkorú fiúk nagyon éretlenek. mondom ezt férfiként. a második, hogy ne mástól várd a megerősítést, különben mindig másra leszel utalva. ez csábító ugyan, de kiszolgáltatod magad, és olyan elviselhetetlenné tesz téged mint személyiséget, mint a többi nőt akik folyton síránkoznak miert csak megdugni akarják és csak a bunkók szedik fel őket. a harmadik pedig hogy ebben a korban a legfontosabb hogy önmagad felfedezd és kitaláld később mivel szeretnél foglalkozni. ismerkedj fiúkkal, szexelj meg minden de ne vedd túl komolyan még ha épp annak is érzed. sokat fogsz még változni és vele együtt a preferenciáid is. általában úgy van, hogy most beéred oylannal is, akire később vérciki lesz visszagondolni.
Taylor Swift - Fifteen száma pont erről szól ha ez valamennyire mérvadó.
puszi és sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!