Mit csináljak most? A barátom, amikor még együtt voltunk kért tőlem meztelen képet!
Sziasztok!
Együtt voltam a barátommal pár hónapot. Erre kért tőlem, meztelen, melltartós képeket. Amikor nemet mondtam neki, akkor el kezdett nekem könyörögni. Ez volt pár hónapja. Erre most hallom az iskolában, meg a gyakorlati helyen is hogy több ember is látta a képeket mert el küldte több embernek is. Fogalmam sincs mit csináljak.
Hatalmasat lőttél mellé, ugyanis nem vagyok csaj...
Szimpla logika lapján írtam amit írtam. Minél nagyobb dolgot csinálnak belőle annál tovább fognak emlékezni rá. Mi a jobb, esetleg ha pár év múlva előkerül a téma? " Ja róla volt pár meztelen kép? Jó teste volt, dug..m volna. "
Vagy inkább az, hogy " Ja az volt az a ribi aki akkora ügyet csinált abból a pár képből hogy.... " aztán itt még lehetne folytatni.
Bár igazából mind1 is, a kérdező döntése úgy is, én csak leírtam egy másik logikus forgatókönyvet, aztán majd amelyiket szeretné azt választja, én csak azt tudom hasonló helyzetben mit tennék, bár puncim nincs, szóval nem hiszem, hogy sokan gerjednének a képeimre. :D
utolsó: Ilyen logika alapján minden bűnöző megúszhatja.
Hát, igen, megerőszakolt, de inkább hagyjuk, nem akarom újra és újra elmondania történetet a bíróságon, meg aztán az ügyvéd-ügyész-mindenki megtudja, majd mit fognak gondolni rólam...stb.
vagy:
Igen, megkéselt, de most a fél év kórház után még a feljelentéssel is szaporítsam a gondjaimat?
Igen, megölte az anyámat, de....
Hol a határ? MI az, ami még belefér? Szerintem semmi. Aki bűnt követett el, az vállalja a bűnét, és fizesse meg az árát. Így igazságos. Minden más csak a bűnözők malmára hajtja a vizet.
És NEM az áldozatnak ciki, ha erről beszélnek, mert NEM ő volt szemét!!!!
Könyörgöm, kicsit tartózkodj már a földön... Itt nem erőszakról vagy gyilkosságról van szó, hanem pár vacak képről. Arról nem beszélve, hogy nem tudom, hol éltél eddig, de biztos, hogy nem az-az ember lesz a beszédtéma aki a képeket megmutogatta, hanem aki ügyet csinált belőle...
Tudod ez olyan dolog, hogy a társadalomnak megvannak a berögzött kis szabályai. Sokkal érdekesebb téma " a kis ribi, a pucér képekkel " mint a " szemét ember, aki képeket mutogatott róla ". Bár igazából teljesen mindegy szerintem, itt úgy is csak az megy, hogy nem érdekes mi a következmény, de büntessük meg, sé ezzel esetleg az " áldozatnak " is lgyen rosszabb.
"itt úgy is csak az megy, hogy nem érdekes mi a következmény, de büntessük meg, sé ezzel esetleg az " áldozatnak " is lgyen rosszabb."
Te tényleg nem látod, hogy mennyire kiba.szottul veszélyes gondolat ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!