1999-ben,1998-ban vagy 1997-ben születők ti mit kaptatok 18. szülinapotokra?
Figyelt kérdés
2017. máj. 27. 15:50
4/15 anonim válasza:
Egy lovat,részletre.
Először egy lóf *szt.
5/15 anonim válasza:
Tortat... amibol nem ehettem, mert full tejszin volt en meg tejfeherje allergias vagyok :))) juhu
6/15 anonim válasza:
Igazából egy dologra emlékszem biztosan, hogy akkor kaptam: két ecset, amibe vizet lehet rakni, hogy akárhol lehessen festeni. Imádom őket a mai napig, még most is mindenhová viszem őket magammal:)
7/15 anonim válasza:
sírok ezeken a válaszokon
szerintem nekünk beszélgetnünk kellene emberek
8/15 anonim válasza:
Pff még csak másfél volt, de már nem is igazán emlékszem xd...Anyukám a kedvenc tortámat sütötte, mondjuk minden szülinapomra meg névnapomra azt kérek, szóval erre nem volt nehéz visszaemlékeznem. Meg barátnőméktől pár illatszert meg rajzokat kaptam..De a többi ajándékomra már tényleg nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!