Az miért lehet, hogy nagyon idegesít engem ha valaki túl laza, már-már nem törődöm?
Figyelt kérdés
Főleg azok zavarnak akik nem vesznek semmit komolyan,mindent letojnak,még az embereket is a környezetükben,szóval túl lazák. Mondjuk ez lehet amiatt is mert én szinte pont az ellentétje vagyok,elég katona típus vagyok,szeretem a fegyelmet meg a tiszteletet. És ha meghallom hogy valaki úgy akarna beszélni velem mintha a hátsójából rántott volna ki,akkor nagyon rá tudnék förmedni,mivel én általában mindenkinek megadom azt a tiszteletet hogy normálisan beszélek vele. Vagy ha tényleg valami komoly témáról beszélünk és akkor elkezdi tenni a lazát,meg flegmázik,akkor is nem sokon múlik hogy ne szakadjon le nálam a cérna és ne kezdjek el vele ordibálni,hogy érezze már a téma komolyságát.2017. máj. 23. 07:41
1/5 anonim válasza:
A bunkóságot és az empátia hiányának megnyilatkozásait én sem szeretem, de azért úgy érzem, benned is van egy indokolatlan frusztráltság. Lehet, hogy mégis jót tenne egy csipetnyi lazulás. Persze csak miután megbeszéltétek a komoly témákat. :)
2/5 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet. A szétfolyós lazaság sem egészséges, de a Te spártai hozzáállásod sem.
3/5 anonim válasza:
:D
Öcsém az a fajta, amit leírtál, hogy utálsz. Apánk meg Rád hasonlított. Hát őszinte leszek, de én mindkettejüktől szenvedtem. De tesómtól jobban, mert ugye ennek a magatartásnak a hozadéka, hogy minket, szüleimet is megkárosított, senkit nem tisztel, és végtelenül lusta, laza. Az a baj, ha ráförmednél, akkor kb. kiröhögne, vagy ignorálna. Tapasztalatból beszélek.
Tehát kérdésre: engem is idegesít ez a típus, sőt kerülöm is.
4/5 anonim válasza:
Mert te ilyen kis gyöki vagy, akinek annyira unalmas az élete, hogy folyamatosan a másikkal foglalkozik :)
5/5 anonim válasza:
A probléma ott van, hogy ez a " katonásdi " már nem divat. Szóval nem biztos, hogy a másiknál van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!