Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek elmenjek?

Szerintetek elmenjek?

Figyelt kérdés
Elmenjek az egyik osztálytársam által szervezett osztályos összeröffenésre, ami nála kerül megrendezésre? Nem vagyok vele túlzottan jóba. Nem akarom hogy azt higyje megfutamodok, de hozzá sincs kedvem.
2017. máj. 23. 00:32
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
ingyen ihatsz , még jó hogy menj !
2017. máj. 23. 00:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem éreznéd jól magad, minek mennél? Az osztálytársakkal máskor, máshol is találkozhatsz, nem?
2017. máj. 23. 04:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Isztok biztos, szóval mindenki elfelejti az ellentéteket 😃
2017. máj. 23. 08:37
 4/6 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló máskor nem nagyon találkozunk már, mert idén érettségizünk
2017. máj. 23. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor meg mindegy, hogy ki szervezi, nem? Ne azon múljon a döntésed, hogy vele milyen a viszonyod. Ő csak egy lesz ott a sok közül. Ha szeretnél együtt lenni a többiekkel, akkor használd ki a lehetőséget, mert a jövőben valóban egyre kevesebb olyan alkalom lesz, amikor mind együtt lehettek.
2017. máj. 23. 16:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Végül nem mentem el, mert közben össze-vissza keverték a szart rólam a hátam mögött, így tényleg semmi kedvem nem maradt...
2017. máj. 23. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!