Lányok! Városba, bevásárló központba, hogyan lehetne leszólítani titeket, és megismerni?
Alternatív módszer:
Velem történt egyszer, hogy sétáltam hazafelé és utánam futott egy srác. Megállított és elkezdte a szövegét, hogy egyszerűen nem bírta megállni hogy utánam ne jöjjön, annyira szép vagyok, különös kisugárzásom van...... Meg szeretne ismerni. Eleinte kicsit megijedtem (borzasztó zárkózott vagyok, nehezen ismerkedek), de mivel meggyőző volt megadtam a facebook elérhetőségem, aztán nem történt semmi. :D Nem is bánom, mert abból ítélve ahogy rám nézett csak egy éjszakás kalandra vágyott.
Remélem nem gond, hogy elmeséltem! Szerintem fontos, hogy bizalomgerjesztő legyél és ne tűnj erőltetettnek, kétségbeesettnek.
mekiztem
Hát visítok a röhögéstől.
engem leginkább sehogy, mert úgy sepernélek félre, mint egy jehova tanúját :D szóval óvatosan a leszólogatással, mert ezzel nem vagyok egyedül.
amúgy meg talán ajánld fel neki a segítségedet, ha sok a csomagja :)
en nagyon sokat vagyok bevasarlokozpontokban
ott intezem minden dolgom, bevasarlas, posta, kave, ebed stb.
nagyon sokszor elofordul hogy latom pasik mennyire megneznek, de eddig senki nem mert leszolitani
szomoru is vagyok
nalam eleg lenne annyi, hogy
szia, szimpatikusnak tunsz. volna kedved meginni velem egy kavet?
persze ehhez szukseges, hogy te is csak lopd a napod es legyen idod akkor es ott egy kavera
mert ha mast mondasz, peldaul
szia, jol nezel ki, megadod a szamod?
akkor elhajtalak en is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!