Mert van az hogy mások problemájaira minden helyzetben tudjuk mi a meg oldás a sajátjainkra visszont meg mégse?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam hogy látjuk kívül álloként visszont ha mások ügyet látjuk kívül álloként akkor a sajátunkat vajon miért nem probaljuk fel fogni... arra gondoltam még hogy esetleg csak mi magunk tudhatjuk az érzéseinket mások nem nekik talán azért könnyű ittélett hozzni... De ti mit gondoltok a témával kapcsolatban?2017. máj. 2. 10:11
1/7 anonim válasza:
Mert kibicnek könnyű, ahogy szokták is mondani.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm őszinte válaszod! De valaki bővebben kifejtené? Kérlek! Mivel manapság nagyon érdekel ez a téma...
2017. máj. 2. 10:19
3/7 anonim válasza:
Egy kivülállót nem az érzelmei befolyásolnak, hanem reális(abb)an látja a helyzeteket, és ezért tudnak jobb megoldást - más kérdés, hogy a legtöbben úgy állank a javaslatokhoz, mint az elsö válaszoló, alapból elutasítják.
4/7 anonim válasza:
Nem vagyok elutasító.
Én azt mondom, van mikor mást mond a szív, és mást mond az ész. Kívülállóként nyilvánvalóan csak az ésszeű megoldást látod, mivel akkor számodra ez csak puszta logika, racionalitás.
6/7 anonim válasza:
Csak akkor adj tanácsot, ha kérnek.
7/7 A kérdező kommentje:
Nyomom a zöld kezet ha elmondod! Amugy meg manapság elég sokat fogalokzatnak az élet kérdései úgy mond Philosophiea szerint olyan érdekes! Nem de?
2017. máj. 2. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!