Baj hogy érettebb vagyok a társaimnál?
Miért képzeli minden beképzelt gyerek hogy érettebb a koránál? :D
Valószínűleg nem ismered őket elég jól vagy csak más az érdeklődési körötök. Keress a neten hozzád hasonlókat, ha ők nem szimpatikusak.
Én is ilyen voltam gimiben, egyetemen már jobban kijöttem a csoporttársaimmal.
Ki(k) szerint vagy 'érettebb'?
Az igazi zseni sem tartja magát nagyobb tudásúnak, hiszen több mindenről tudja, hogy nem ismeri!
Ami neked komoly téma, az nekik érdektelen.
Szemükben te vagy éretlen, mert a részükről komoly támának tartottakról veled nem lehet beszélgetni.
Nekem is ezt mondták, hogy érettebb vagyok a társaimnál. (a szüleim, es a barátaim szülei,osztályfőnökeim és a matektanárom gimiben.)
Általánosban még nem. Ott minden lányt a fiúzás erdekelte, engem nem. Otz én lehettem az éretlenebb.
Gimiben már sokan mondták ezt nekem. Ott én is elkezdtem érdeklődni mások iránt, és akkor éreztem azt hogy kezdek önállósodni. Főleg amikor az osztályban nekem lett elsőnek jogsim. Meg én tanultam, hogy jó jegyeim legyenek, es hogy felvegyenek az egyetemre. A többiek leszárták a jövőt. Na szóval a lényeg az hogy értem mit érezhetsz.
Próbálj meg olyan embereket keresni akikkel azonos az érdeklődésetek. Én mindig az évfolyamtársaimmal voltam általánosban, vagy a fiú osztálytársaimmal. Azokkal is beszélgess akik nálad érrelmetlenebbek. Ha fiúkkal nem boldogulsz, akkor keress lány barátokat.
Gimiben 11-12re mindenki érettebbé válik majd. Akkor már érezni lehet azt, hogy érettségi után kezdődik a felnőtté válás, és az élet. Én most már mindenkivel jóban vagyok az osztályból, segítjük egymást, elfogadtuk egymást.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!