Milyen lehetőségek vannak nyáron ismerkedére? ( 17/L )
Szia. Magyarország melyik részére jönnél? Melyik városba/ településre? Így nehezen tudok segíteni, hogy ezeket nem tudom. ☺
18/L
Szia,
szerintem ennyi idősen már fesztiválra is nyugodtan elmehetnél, bár oda egyedül nem olyan jó ötlet.
Táborok? Nem könnyű találni, de vannak azért ifjúsági táborok. Valamiféle érdeklődési kör szerint keress ami közel áll hozzád. Pl. sport, szerintem nyugodtan írhatsz pár helyre, biztos van ahol szívesen beengednek egy külsőst vagy csak ilyen szervezett túrákra menj el, ott biztos jól lehet ismerkedni. Vagy művészet, én festőtáborba jártam 17-20 éves koromban. Az nagyon király volt. 6 évesektől kezdve nyugdíjasokig minden korosztály volt és tök szabad volt az egész, nem volt kötelező festeni sem meg semmit, azt csináltunk gyakorlatilag amit akartunk. Mi 20 év körüli fiatalok egy csapatba verődtünk, jó kis társaság volt, mentünk kirándulni, hegyet mászni is, játszottunk stb. Nekem majdnem lett onnan egy kapcsolatom, de egy pár tényleg összejöttek ott és 3 évig voltak együtt. Szép emlékek maradtak mind 3 tábor amikor elmentem. :)
Vagy nézz ki rendezvényeket, koncerteket, menj kutyát sétáltatni, ha van ismerősnek. Most így ennyi jutott eszembe. Tök jó, hogy aktívan szeretnéd tölteni a nyarat. Ezerszer jobb élményeid lesznek, mintha a neten töltenéd és fiatalkorod csak egyszer van. ;)
Szia utolsó,
Köszönöm a válaszodat, jó hogy mondod a festőtábort mert eddig nem jutott eszembe és rendszeresen festek úgyhogy ráfogok keresni a neten meg megnézem ezeket a szervezett túrákat mert az is érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!