Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, hogy alkohol...

Mit tegyek, hogy alkohol nélkül is el tudjak lazulni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, fiú, egyetemista.

Az a fajta ember vagyok, aki nappal legtöbbször szinte teljesen antiszociális, kerülöm még a baráti társaságomat is, kerülök mindenfajta beszélgetést és emberi kontaktust és ha tehetném, egész nap csak aludnék.

Estére viszont felébredek és meg tudnék halni egy jó buliért. Minden egyetemi bulin és ivászaton ott vagyok, amikor is nyilván elég sok pohárnak a fenekére nézünk és olyankor mintha teljesen más ember lennék. Mindig ott vagyok a buli középpontjában és a lányokkal is elég könnyen "megértjük egymást". Röviden szólva, ha buli van és iszom, teljesen más emberré válok (jó, hát ki nem?) és nem értem, hogy alkohol nélkül miért vagyok ennek teljesen az ellentéte. Az egy dolog, hogy a pia oldja a gátlásokat, de ez ezen már túlmutat. Mit tehetnék, hogy nappal, józanul is oldottabb legyek és ne érezzem tehernek azokat az embereket,akik keresik a társaságomat? Hogy ne csak aludni akarjak nap közben, egymagamban, hanem kicsit szocializálódni is? (Piálni fényes nappal nyilván nem igazán szeretnék)

2017. ápr. 23. 00:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok hogy 2 sör után már ahhoz is oda megyek akihez nem feltétlen mernék józanul. Nekem is nehéz volt, de erőt vettem magamon és aki szimpatikus volt annak mondtam valamit, akármilyen egyszerű kérdést ismeretlenül felteszek pl munkahelyen egy csajnak, válaszol, utána pedig a nap végéig szemezünk :D Ilyenkor úgy mond szert tettem egy barátra, akire másnap simán ráköszönök, ha van időm oda megyek hozzá stb.

Bár nekem kapcsolat kialakítás terén megosztó a személyiségem, mert hangos, nyomulós vagyok mindenkinél, és van akinek ez sok, csajoknál pedig aki bejön, annál vagyok béna először

Ha van rá lehetőséged, pedig te még még diák vagy, akkor muszáj szembe menned a félmeddel, mert így csak megtorpansz egy pontot, és szorongsz rajta. Én saját magamon éreztem ezt, amikor elejét vettem a dolgoknak, percek alatt könnyebb lett a lelkem.

24F

2017. ápr. 23. 00:47
 2/4 anonim ***** válasza:
35%

A valós életed válaszd, ne a hamisat.

A piálás hamis világ, bár lehet, felszabadítja a gátlásaid, de pont az vele a baj, hogy hamis és ilyenkor követik el a legnagyobb baromságokat sokan.

Amiket később visszavonhatatlanul megbánhatnak.

Tehát a megoldás, hogy a buli az buli, a józan élet meg a valóságos.

2017. ápr. 23. 03:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Tedd le a poharat, és lehetőség szerint lazulj is, meg tegyél másokért és magadért is. Ennyi.
2017. ápr. 23. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy nem alszol eleget és így be vagy punnyadva egész nap?
2017. máj. 4. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!