Mar egy ideje keresem a vallaszt a tortentekre!?
Figyelt kérdés
Ma ugyanis elmentemaz abc be , hogy vegyek kenyeret.ott talalkoztam egy velem egyidos gyerekkel akit ismertem de csak koszonesbol .A koszones utan megkerdezte fenhangon, hogy mit csinalok , en erre csak azt, hogy kenyeret veszek.Erre jott a vallasz, hogy -jol teszed....Ennel a pontnal csak a WFT arcot tudtam velvenni, nem ertetem, hagytam is inkabb elfelejtettem. ezutan mikkor a pulthoz erek es mondom mit kerek megkerdi, hogy -biztos azt akkarok venni?, ezutan megjobban oszezavarodtam, es vartam valami beszolast. ezutan a kinos csend utan ujra megkerdi .Ezutan biztos voltam, hogy valami baja van venem es kotekedni akkar, de nem a masodik kerdezese utan csak megjobban lehult a csend .Megkerdeztem, hogy -mivan? ezutan siri csend es miutan mar biztosan lattam, hogy nem fog megszolalni hazamentem.Itt ulok azzal az arckifejezesel, hogy MI A FASZ??nem ertem, hogyha be akkart oltani valamivel akkor ezzel akkart vagy fogalmam sincs.Pls segitsetek, mert akkor most nem tudom eldonteni, hogy baja van vagy csak szimplan nyomorek.???2017. ápr. 19. 12:44
1/3 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesirasert
2017. ápr. 19. 12:46
2/3 anonim válasza:
Csak nyomorék :D
Ha pedig mèg is oltásnak szánta csak még nyomorékabb hogy egy kenyér vásárlásba köt bele :DD
3/3 anonim válasza:
Jn.6,33.Mert az az Istennek kenyere, a mely mennyből száll alá, és életet ád a világnak.
Jn.6,35.Jézus pedig monda nékik: Én vagyok az életnek ama kenyere; a ki hozzám jő, semmiképen meg nem éhezik, és a ki hisz bennem, meg nem szomjúhozik soha.
Jn.6,48.Én vagyok az életnek kenyere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!