Lenéz és kiröhög, alig ismer. Mit tegyek?
Van egy srác, csak látásból ismerjük egymást. Egy általános iskolába jártunk, és ugyanabba a gimibe. Ő már egyetemista, azt hiszem 1, max 2 évvel idősebb nálam. Én most végzek a gimiben. Sose beszéltünk, azt hiszem 5.-es voltam amikor kérdeztem tőle valamit, és kiröhögött. Sose volt semmilyen kapcsolatunk, egyáltalán nem ismer. Valamelyik nap mentünk "ünnepelni" egy kocsmába, ahol ő is ott volt, kicsit ittam, részeges voltam de emlékszem mindenre. Éppen beszélgettem a barátaimmal, amikor a szemem sarkából láttam, hogy megböki a haverját, rám néz, mond neki valamit és nevet. Aztán a haverja is nevetett. Nem hiszem, hogy olyan viccesen nézek ki. Volt rajtam egy gagyi sapka és fordítva volt felrakva, de alapból sosem hordok ilyeneket, most is csak poénból vettem fel. Ahhoz nem volt bátorságom, hogy odamenjek és megkérdezzem, mégis mi olyan vicces rajtam. Ő elég népszerű. Okos, intelligens, viszont elég bunkó ilyen szempontból. Azt tudhatja rólam, hogy nem vagyok túl okos, legalábbis matekból. Emiatt nézhet le és röhöghet ki? Elég bántó.. Napok óta ez jár a fejemben, eléggé rosszul esik a dolog és nem tudom túltenni magam ezen.
Bocsi, ha nem jó kategóriában tettem fel a kérdést.
"Én most végzek a gimiben..azt hiszem 5.-es voltam amikor kérdeztem tőle valamit, és kiröhögött."
És ez most jutotz eszedbe?
"Okos, intelligens, viszont elég bunkó ilyen szempontból."
Az igazi intelligencia ott kezdődik, hogy valaki nem néz le másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!