Most akkor mivan?
Figyelt kérdés
Van egy lány.. Nagyon szép.. Jól néz ki, kedves aranyos járunk.. Szerintem hibatlan masok szerint kicsit a hasa nagy.. Nem nagy sztem en szeretem.. Nos ezzel nincs baj.. De nem ertem meg hogy jár velem. Alacson fiú vagyok, oké humoros meg stb.. De izmos se vagyok.. És én ha közösségbe vagyok szégyellem magam.. xDDD 19F2017. ápr. 6. 20:07
1/3 anonim válasza:
Azt hogy egy nagyon szerencsés pali vagy. Becsüld meg nagyon a barátnődet, ne hogy ő legyen az utosló :D
2/3 anonim válasza:
mert talán nem a külső alapján ítél.. úgy szeret ahogy vagy, vagy tetszel neki. az hogy nem vagy izompacsirta meg alacsony vagy nem jelenti hogy nem vagy jóképű. bár vannak haszonleső lányok is, de előbb utóbb kiderül mit akar
3/3 anonim válasza:
elég alacsony az önbecsülésed.
amíg ez nem derül ki a csaj előtt addig nem baj,ha kiderül,akkor viszont para van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!