A minap láttam egy fiatal lányt egy nála kétszer olyan idős, nem túl vonzó férfival csókolózni. Utána egyedül elment a férfi. Ez volt a randi? Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 22:13
11/15 anonim válasza:
nem az, a férfit kasztrálni és börtönbe zárni a leányzót meg egy nevelőtáborba hogy megtanulja a becsületes keresztény életmódot
12/15 anonim válasza:
Mi közöd van neked ehhez? Foglalkozz a saját dolgoddal. De kur.va sok ráérős ember van ebben az országban, akik mások magánéletében vájkálnának. Ti nem dolgoztok?
13/15 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi közöd hozzá.Van akit meg te idegesítesz.
14/15 anonim válasza:
Mi közöd van hozzá? Te sem vagy normális ha ez ennyire zavar téged. Egyébként lehet hogy szeretik egymást, kitudja. Vannak, akik az idősebb férfikat szeretik. Nem kell egyből ribizlinek elkönyvelni.
15/15 anonim válasza:
Meg aztán nem is biztos hogy kétszer annyi idős volt. Az hogy nem túl vonzó neked, semmit nem jelent . Te se vagy túl vonzó, az ilyen kijelentéseddel meg főleg senkinek. Az hogy utána meg egyedül elment, hát ha nem egy felé vitt az útjuk.
De szerintem te simán csak irigyled azt a szerinted "idős" férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!