Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A minap láttam egy fiatal...

A minap láttam egy fiatal lányt egy nála kétszer olyan idős, nem túl vonzó férfival csókolózni. Utána egyedül elment a férfi. Ez volt a randi? Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 5. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
nem az, a férfit kasztrálni és börtönbe zárni a leányzót meg egy nevelőtáborba hogy megtanulja a becsületes keresztény életmódot
2017. ápr. 6. 12:39
 12/15 anonim válasza:
75%
Mi közöd van neked ehhez? Foglalkozz a saját dolgoddal. De kur.va sok ráérős ember van ebben az országban, akik mások magánéletében vájkálnának. Ti nem dolgoztok?
2017. ápr. 7. 00:15
 13/15 anonim válasza:
71%
Szerintem sincs semmi közöd hozzá.Van akit meg te idegesítesz.
2017. ápr. 8. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Mi közöd van hozzá? Te sem vagy normális ha ez ennyire zavar téged. Egyébként lehet hogy szeretik egymást, kitudja. Vannak, akik az idősebb férfikat szeretik. Nem kell egyből ribizlinek elkönyvelni.
2017. máj. 19. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:
77%

Meg aztán nem is biztos hogy kétszer annyi idős volt. Az hogy nem túl vonzó neked, semmit nem jelent . Te se vagy túl vonzó, az ilyen kijelentéseddel meg főleg senkinek. Az hogy utána meg egyedül elment, hát ha nem egy felé vitt az útjuk.

De szerintem te simán csak irigyled azt a szerinted "idős" férfit.

2017. máj. 19. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!