Hol tudok ismerkedni? /baratkozni?
Szeretnek baratkozni ismerkedni uj emberekkel. Nem tudom h merre... vagy h hogyan. Nincs tul nagy barati korom 2 osztalytarsammal vagyok joba. Ugy dontottem h valtoztatok es jobban tarsasagi ember leszek. H kezdjem? Milyen helyekre mehetnenk? Esetleg kozosen vagy egyedul.
17l
Ha nem voltál buliba járós, akkor inkább túrákon ismerkedj vagy ne bulihelyen, mert nem biztos, hogy a megfelelő társat ott fogod megtalálni.
Ismerkedés közben pedig szerintem ne nagyon változtass magadon, mert ha bekamuzod magad valakinek, aki nem vagy, az később sok probléma forrása lehet.
22F
Ugyanolyat képzelj el, mint egy osztálykirándulást, csak haverokkal, vagy neten szervezett csoportokkal :D
Ez ha ismerkednél, akkor ajánlottabb a közelben városban, de ha nem egyedül mész, akkor akár messzebb is, bár az inkább csapatépítés a meglévő ismerősökkel
Igen:/ szerintem is.
Viszont nem tudom hol lehet meg. Nem kapcsolatot szeretnek..inkabb csak baratokat szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!