Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mennyire éltek társasági...

Ti mennyire éltek társasági életet?

Figyelt kérdés

Minden hétvégén jársz bulizni?

Légyszi a korodat, és a nemedet is írd le!

Köszi

Én nagyon ritkán vagyok társaságba, szinte mindenhova egyedül megyek, nincsenek barátaim, barátnőm sem volt:/

Igazából szeretek egyedül lenni, de néha rossz hogy nem tudok senkivel beszélni, és az is rossz, hogy más jólérzi magát a barátaival, én pedig szinte mindig itthon vagyok, és még sosem szexeltem, és lehet, hogy soha nem is fogok:(

21f

2017. ápr. 1. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi társasági életem nincsen.Bulizni csak 1x voltam de az is már több mint egy éve volt. 17/L
2017. ápr. 1. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Munka után vásárlás kollegákkal.

Párommal mindig megyünk valahova, ètterem, mozi, fagyi stb èvi 2x utazás

+ a haverjaival szoktunk bulizni de ritkán, kb 2 havonta

3 barátnőm van, plusz 2 tesóm, velük szoktam mèg beülni ide-oda, kocsmázni

Hètvègèn soha nem vagyok itthon

23N

2017. ápr. 1. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Tanulsz vagy dolgozol?

Sehol nem találsz legalább 1 embert? Tesó, rokon?

2017. ápr. 1. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Már semenyire. Néha járok koncertekre. Barátok nélkül nehéz bulizni..

20L

2017. ápr. 1. 22:27
 5/9 A kérdező kommentje:
még tanulok, de jövőre már dolgozok
2017. ápr. 1. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden hetvegen osszeulunk haverokkal, de a hetkoznapjaim olyan szurkek hogy nem erzem tarsasagi eletnek 23/f
2017. ápr. 1. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
21/F nekem a napjaim többnyire melóval és edzéssel telnek. A melóban egyértelmű hogy mindenkivel jóban vagyok a konditeremben van 1-2 ismerős de ritkán van hogy beszélgetünk, nem igazán ismerem őket, nagyon nem is akarom. Két baráti köröm van, az egyik a középiskolából 5 barát a másik általánosból 2 barát. Az első baráti körrel úgy évente 3-4 szer van valami összejövetel a másikkal évente kb 2. Viszont ezek közül egy-egy haverral van hogy egy-két hetente találkozunk. Buliba kb évente 4szer szoktam menni. Szóval hogy összegezzem rohadtul nincs szociális életem de hogy őszinte legyek túlzottan nem hiányzik. Ami hiányzik viszont az egy barátnő. Az hogy nem fűrészeltél megoldható... Nehogy már úgy éld le az életed hogy azt se tudod milyen. rosszalnyok.hu és ott olyat találsz aki ha 60 éves vénemberrel csinálja még örülni is fog hogy valami normális kinézetű kliense van.
2017. ápr. 2. 02:21
 8/9 anonim ***** válasza:
nem vonzanak a szórakozóhelyek, kocsmák, koncertek. Ezek a dolgok engem hidege hagynak. viszont ismerőshöz szívesen megyek, bnővel szívesen töltöm az időmet, ismerkedni örömmel ismerkedem.
2017. ápr. 2. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Havi 1-2 alkalommal beülünk valahová a baráti társaságommal.

Hasonló gyakorisággal találkozom legjobb barátnőmmel.

Barátommal heti 2-3 alkalommal találkozunk, de nem olyan sokszor mozdulunk ki.

20L

2017. ápr. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!