Hogy mondják angolul hogy "Nem bántam meg"?
Figyelt kérdés
Pl nem bántam meg hogy elmentem a plázába.2017. márc. 29. 19:43
2/7 anonim válasza:
I don't regret going to the shopping centre.
4/7 anonim válasza:
Emberek.. Bántam... Az mult idő....
I didn't regret that/to I went to (the) plaza
5/7 anonim válasza:
I didn't regret going to the mall.
6/7 anonim válasza:
Utolsó a jó, a did után már nem lesz múlt időben az ige!
7/7 anonim válasza:
As a shell mostly made out of oxygen, carbon, hydrogen, nitrogen, calcium, phosphorus that functions with the help of millions of cells and bacteria's symbiotic living. I, with my pseudo free will that is made capable by my brain and the billions of neuron's synapses and various chemical reactions. Didn't regret the action that i have taken which was about visiting a structure made by the species that i belong to and used for commercial purposes, also called a mall, so that i can spend my currency which is a concept given an artifical value.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!