Az baj ha ilyen a humorom?
Figyelt kérdés
Szeretem kifigurázni az emberek negatív tulajdonságait. Általában úgy szokott lenni hogy akit épp kifigurázok az nem nevet rajta,de az összes többi aki hallgatja az igen. Többen mondták hogy paródiákkal kellene foglalkoznom mert olyan hitelesen vissza tudom adni mások negatív tulajdonságait hogy már-már szórakoztató is,meg tényleg olyan mintha az a személy mondaná/csinálná akit kifigurázok. Ez baj ha ilyen a humorom?2017. márc. 29. 07:43
1/3 anonim válasza:
Addig nem gond, míg olyan embereket figurázol ki, akik közszereplők. De az tuti, hogy ha a közeli ismerősökből fog állni a céltáblád, akkor nem marad túl sok barátod. Nem kifejezetten a szeretet jele, ha az ember másokon gúnyolódik...
2/3 anonim válasza:
Szeretem kifigurázni az emberek negatív tulajdonságait. Általában úgy szokott lenni hogy akit épp kifigurázok az nem nevet rajta,de az összes többi aki hallgatja az igen. Többen mondták hogy paródiákkal kellene foglalkoznom mert olyan hitelesen vissza tudom adni mások negatív tulajdonságait hogy már-már szórakoztató is,meg tényleg olyan mintha az a személy mondaná/csinálná akit kifigurázok. Ez baj ha ilyen a humorom?" Ugye milyen hülye ez a gyerek? Muhahaha....röhögjünk... jól vissza adtalak? Élveznéd?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem volt rossz :)
2017. márc. 29. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!