Szerintetek ez gáz?
Velem állásinterjún történt, hogy a befelé nyíló ajtót izomból rángattam. Persze, hogy feltűnt a benn ülő interjúztatónak... Annyira röhögtem magamon, hogy nem bírtam normálisan bemutatkozni. És aztán felvettek, a mai napig ott dolgozom :D
A te eseted még csak nem is olyan ciki szerintem, egy csomó ember volt a folyosón, szerintem egy-két embernek tűnt fel talán. De elítélni emiatt biztosan nem fognak, más is jár így. Ha minden alkalommal kaptam volna egy ezrest, mikor szemináriumon valaki bejött a termünkbe, aztán rájött, hogy rossz terembe nyitott be, akkor nem koliban laktam volna. Szerintem, ha nem is biztos, hogy paranoiás vagy, egy kicsit mindenképpen túlspilázod. Lazán, nyugodtan, te csak egy vagy a sok közül, és az emberek a magabiztos emberek társaságát keresik, nem azokét, akik paráznak egy kis baki miatt.
meséld el ezt a sztorit 10 embernek, miszerint milyen égő volt, egyik sem fogja annak találni
érdemes a "gáz" élményekről így gondolkodni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!