9. -10. -ben mennyire gyakori a bulizás? (gimiben)
Figyelt kérdés
Egy jó közösségű viszonylag erős, pesti gimiben.2017. márc. 17. 22:24
1/2 anonim válasza:
A miénk viszonylag erős volt, bár azt túlzásnak tartom, hogy jó közösségű. :D
Házibulik jellemzőek voltak, szórakozóhelyre inkább csak a nyitottabb arcok jártak akkor. Én még a West-Balkán előtt voltam gimis, akkor még kevésbé ellenőriztek mindent, szóval kamu személyivel be lehetett jutni (mondjuk van, ahova most is).
Én inkább 11-12-ben jártam bulizni, de nem a többiekkel, hanem a barátnőm társaságával, akit a sulin kívülről ismertem meg.
2/2 anonim válasza:
Én akkor lendültem bele. Megvoltam huzatva,hogyén diszkóba akarok menni. Akkor kibulizgattam magam,mikor vègzős lettem már nem izgatott a dolog. Elég hamar lecsengett nálam ez a fellángolás. Most már eszembe sem jut,hogy odamenjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!