Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nincs türelmem az osztálytársa...

Nincs türelmem az osztálytársaimhoz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen... nem tudom leírni, hogy milyen fájdalmat érzek belül...

31-en vagyunk az osztályban(9.), mindenkinek megvannak a barátai, meg jó társaság, meg suli után elmennek enni valamit, stb... Nos. Én k****** nem ilyen vagyok.

Teljesen nem értem ezt az egészet. Ebben a társaságban én vagyok az egyetlen, akit nem bír SENKI...

Elegem van, hogy egy HAVEROM volt az egész létszámból, de őt is elvették a többiek... ő is más lett, mint volt... bele került abba a körbe... azért nem vagyok ott, mert én nem vagyok jó arc, én nem tudok pofázni mindenről, ha kérdeznek 1-2 szavas válaszokat adok, és nem is kérdezek vissza, mert az elején még így volt.

De nem jött be. Nekem nincs az a személyiségem, akit bárki bírna... ha ott vagyok valakikkel, akkor nem számítok beszélgetőpartnernek... mintha ott sem lennék!

Van egy lány, aki az utolsó csepp volt a pohárban...

Igen, tudom, osztálytárssal nem, stb... nem nagyon volt még gondom osztálytársi kapcsolattal, mindig letudtuk zárni értelmesen, ha úgy volt, s folytattuk barátként.

Visszatérve. Amikor elkezdtünk megismerkedni, annyira nem kedvelt. Aztán volt egy Angol óra, ahol éppen egy közös témát találtunk, amin rengeteget röhögtünk együtt. Ez egy pénteki nap volt. Aznap még rengeteget beszéltünk FB-n és azt hittem, hogy ez simán menni fog.

Vártam a másnapot, amikor felkeltem, arra vártam, hogy majd ír.. láttam, hogy fent van, meg minden, de semmi.

Jó, oké, ráírok. Beszélünk tovább, áttérünk egy másik témára, mert az eddigi már unalmas volt és itt lett vége az egésznek.

Azóta valamiért egyáltalán nem kedvel, nem szól hozzám, ha ott vagyok a közelében, befogja... ilyenkor azt éreztem először, mintha imádnám, de közben meg akarnám ölni... vagyis ilyen "Ha nem vagy enyém, akkor másé sem leszel..." feeling.

Azóta mindig fáj, hogy másokkal tökéletesen elvan, minden osztálytárssal, és közben én pedig depis vagyok, miatta. Pedig azóta rájöttem, hogy ezt nem nagyon szereti bennem, hogy sokszor túl komoly témákat hozok fel, és megkérdőjelezek rengeteg dolgot, hogy miért.

A depis dolgok miatta vannak... rossz érzés, hogy nem mondhatom el neki, mivel osztálytársam.

Semmi kedvem így iskolába járni, hogy nincs egy kib****tt társaság, akikkel el tudnék lenni...... röhej..

Pedig suliba tanulni jársz, nem haverkodni.. de ma már egyszerűen elengedhetetlen, hogy összebarátkozz olyan emberekkel, akikkel egyáltalán nem szeretnél.

Mi lehet erre a megoldás??? Kérlek segítsetek, már megőrülök...

Magántanuló nem tudnék lenni, mert így sem túl jók a jegyeim... Kb. 2, 3 között mozognak.

2017. márc. 17. 18:46
 1/1 AliceGamer ***** válasza:

huu..először is..milyen személyiségnek írnád le magad?

nem kerültél bele abba a társasába, mert nem vagy jó arc?

ez hülyeség..és ember függő..azzal a haverral más semmit se beszéltek?ha ennyire "elvették" a többiek tőled akkor nem is volt még a haverod se

szerintem egyenlőre keress máshol barátokat..olyan ember nincs akivel ne jönnél ki jólXdazt a lányt meg hagyjad,nem éri meg felidegesíteni magad rajta, a másik ha nem szereti benned azt,hogy komoly dolgokról is tudsz beszélni akkor ő egy éretlen p*csa(elnézést a megfogalmazásért,ez csak egy megállapítás)én szeretek komoly dolgokról beszélni,és szívesen meghallgatlak

viszont igazad van abban,hogy elengedhetetlen az összebarátkozás suliban,de más évfolyamoknál is lehet találni barát jelölteket.:)

2017. márc. 17. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!