Ki szokott még bulizni 30 év felett? Hol?
Figyelt kérdés
Szokott = 1 évben egyszer :D2017. márc. 16. 12:48
1/6 anonim 

válasza:

Nővérem pl. ilyen. Azzal nincs baj, hogy 30 felett szórakozni jár, egyedül az a gáz, hogy van két gyereke, a hülye bulikája miatt meg nemigen van foglalkozva velük, amikor szabadideje van nővéremnek.
2/6 anonim 

válasza:

Első, ja az a pár buli teszi tönkre a gyerekkorukat...te jó ég.
Én 30 évesen még bőven jártam bulizni, szerintem nem korfüggő, barátnőm szülei 50 évesen is járnak közös bulikra.
Sajnos ez csak Magyarországon tendencia, hogy 30 felett már temetik az embert.
3/6 anonim 

válasza:

#2 Mégis ki a fąszom vagy te, hogy jobban tudod, hogy mi zajlik a családban?
4/6 anonim 

válasza:

Na, a válaszok értékeléséből is látszik, hogy mekkora feminácizmus van itt...pfejjj...
5/6 anonim 

válasza:

Ha valaki mondjuk rossz szülő, az a jelleméből fakad, nem abból, hogy néha eljár bulizni. Régen bálokba mentek az emberek, meg egyéb rendezvényekre, akkor volt megbélyegezve valaki, ha fiatal létére csak otthon ült.
6/6 anonim 

válasza:

Én csak a kommentek miatt vagyok itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!