Mikor beszélünk molesztálásról?

Vannak ráutaló jelek, de sok nő van pl, aki már egy levélzördülést is annak vesz, mert valamiért gyűlöli a férfiakat...
Szóval lehetőleg a paranoiát nem kéne belekeverni, inkább a konkrét esetet kellene leírni.
Rengetegszer hallottam már olyat, hogy egy férfi egy kislányhoz barátságosan ment oda, és az anyuka dühöngő állatként vonszolta el onnan a gyereket.
Legeltetem a gyerekeimet a játszótéren. Körülöttem egy csomó gyerek maeg szülő. Egyszercsak mellettem leesik egy kislány sapkája, őt nem érdekli, de én reflexből felveszem és feladom rá. Erre odaszül nekem egy másik apuka, hogy inkább ne csináljak ilyet, mert ha kislány anyja egy újhullámos nőiaktivista vagy liberális élharcos akkor olyan balhét csap abból, hogy hozzáértem egy kislányhoz, hogy még per is lehet belőle. Ide jutottunk.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!