Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikor beszélünk molesztálásról?

Mikor beszélünk molesztálásról?

Figyelt kérdés
Nem arra lennék kíváncsi, hogy milyen változások következnek be a gyereknél, hanem arra hogy a molesztáló fél mit csinál, ami molesztálásbak számít? Vagy ez csak akkor van, ha együtt van a gyerekkel szexuálisan?
2017. febr. 28. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Nem csak csak akkor beszélünk molesztálásról ha ez fizikálisan szexualitásban teljesedik ki! Ez egy tág kör molesztálast lehet szóbelileg utaló jelekkel megjegyzésekkel is tenni ( non verbálisan , lehet verbálisan simogatással esetleg több vállfaja létezik ennek ami a molesztálást kifejti! Nem tudom hogy ez esetben miről is szól pontosan az az eset amiről kérdezel de ha a környezetben hasonló van jelen azonnal Rendőrség -Gyámhivatal!
2017. febr. 28. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Vannak ráutaló jelek, de sok nő van pl, aki már egy levélzördülést is annak vesz, mert valamiért gyűlöli a férfiakat...

Szóval lehetőleg a paranoiát nem kéne belekeverni, inkább a konkrét esetet kellene leírni.

Rengetegszer hallottam már olyat, hogy egy férfi egy kislányhoz barátságosan ment oda, és az anyuka dühöngő állatként vonszolta el onnan a gyereket.

2017. márc. 1. 05:19
 3/3 anonim válasza:

Legeltetem a gyerekeimet a játszótéren. Körülöttem egy csomó gyerek maeg szülő. Egyszercsak mellettem leesik egy kislány sapkája, őt nem érdekli, de én reflexből felveszem és feladom rá. Erre odaszül nekem egy másik apuka, hogy inkább ne csináljak ilyet, mert ha kislány anyja egy újhullámos nőiaktivista vagy liberális élharcos akkor olyan balhét csap abból, hogy hozzáértem egy kislányhoz, hogy még per is lehet belőle. Ide jutottunk.

35F

2017. márc. 6. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!