Szerintetek az baj vagy ciki ha valaki 9 . osztályosan nem volt eddig pasija?
Figyelt kérdés
2017. febr. 25. 14:08
1/10 anonim válasza:
hű ha.. akkor mit szóljon az aki már egyetemet is elvégezte évek óta melózik és még nem volt kapcsolata?!
2/10 anonim válasza:
Nem. Nem azért kell "pasit fogni" mert ez az elvárás, meg hogy 15 évesen xy-nak már van... hanem.majd akkor mikor találsz egy arra méltó fiút,akit szeretsz és ő is téged. Ez nem verseny,hogy kinek legyen hamarabb meg több barátja.
3/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj! Ráérsz még mindenre, nem kell sietni.
4/10 anonim válasza:
Én is kilencedikes vagyok és az osztálytársaim mindig mondják, hogy most ezzel járnak most meg azzal, én meg még szerelmes se voltam soha. :D
15/L
5/10 anonim válasza:
nekem közép suli, de még 4 év továbbtanulás alatt se volt pasim. mára már bepótoltam, és nem is bántam meg, hogy akkor kimaradtak, mert legalább nem lettem olyan kiégett rüfke, mint a többi osztálytársnőm ;)
6/10 anonim válasza:
Bakker mennyit fordult a világ! Mi még Barbieztunk (igaz, már kirúzsozva), a mostaniak meg f.ßt akarnak fogni... Pedig ne higgyétek, hogy rég volt... még ebben az évezredben.
7/10 anonim válasza:
Pasija????
Kislányok és kisfiúk vagytok.
10/10 anonim válasza:
Miért az a fontos minden tizenéves gyereknek, hogy a múltban legyen pasija, majd depis legyen, mert nem tartott egy hétnél tovább?
A lényeg, hogy volt(!) pasija...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!