Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit ronthattam el?

Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés
a szüleim eldobtak kiskoromban, nem találom még most sem az életemnek a célját! Hiába dolgozom minimálbérért az csak a számlákra elég. Ebben az orszáfban már ennivalora sem jut szó szerint éhezés van mit tegyek? sajnos nem fordulhatok senkihez teljesen kikészültem már erre látezik megoldás hogy éhen ájulok el?
2017. febr. 22. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:

barátok? párkapcsolat?

ennyire egyedül vagy?

23F

2017. febr. 22. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
11%
Tanulni is lehetett volna. Magyarország erős, akárki akármit mond, ha nem áll meg az ember az alapvető műveltségnél (ami neked valószínűleg nincs meg a helyesírásodat elnézve), akkor tökéletesen meg lehet élni úgy, hogy az ember csak hírből ismerje a minimálbér fogalmát.
2017. febr. 22. 12:53
 3/7 A kérdező kommentje:
kíváncsi lennék Én arra ha neked kellene 8 órát dolgozni 60 ezer Ft-ért.. Persze kissebség tudod nem mindenkinek adatik meg az mint pl Neked hogy tanitatják a szülei bárcsak engem segitettek volna úgy és nem eldobni ne ítélj meg elsöre soha senkit Légyszives mert nem tudhatod leszel e ilyen helyzetben vagy te vagy pedig a gyereked! amugy sem neked irtam hanem hogyha valaki esetleg tudna segiteni
2017. febr. 22. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

A minimalber durvan 87e forint nettoban....

csak te tudsz tenni magadert, senki mas.

2017. febr. 22. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak tudod.. sem nekem sem a gyerekeimnek nem kell(majd) ennyit dolgozni ilyen kevés pénzért.

Az iskoláztatás nem fontos, arra fogni olyan, mintha azt mondanád az én hibám, hogy neked nincs rendes állásod.

Segíteni pedig itt senki sem fog neked, nem mintha tudna... mit vársz el? Megadjuk a lottószámokat vagy kisegítsünk egy kiló kenyérrel?

Egyébként nekem is írtad, ez egy publikus fórum, ahol mindenki kénye-kedve szerint olvas/ír, így kötelességemnek tartom kijavítani azt a téves képet, amit az országról híresztelsz, tekintve, hogy az egyén nyomora ebben az esetben nem a környezet hibája. :)

2017. febr. 22. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Dobbanthatsz külföldre is, egy szezont is elég lehúzni ahhoz, hogy kint legyél a szarból. Szállást, kaját általában adnak.

Lehetőségek után kéne kutakodni, nem itt nyafogni.

Önsajnálattal nem lehet jól lakni.

2017. febr. 22. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ez történt veled. Egy kisgyerek sem érdemli meg, hogy a szülei ne szeressék. Szerintem próbálj meg valahogy külföldre menni, több lehetőséged lenne. Vagy vidékre, hogy önellátással javíts a helyzeteden. Vagy kezdj el egy Youtube csatornát (vlogolni, vagy akármit), és ha jó, akkor támogatni fognak a nézők.
2017. febr. 22. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!