Ti mit csináltok ha beszélnek mellettetek a moziban?
Figyelt kérdés
Tegnap történt ilyen velem és nagyon ideges voltam közben. Ment fel bennem a pumpa de tudtam ha odaszólok elpattan az agyam és nem fogom tudni élvezni a filmet. Ilyenkor mit tudtok tenni? Mit lehet csinálni ha szól az ember és nem maradnak csendben? Nem szóltam oda de bűntudatom van. Valakivel történt hasonló?2017. febr. 5. 21:20
1/12 anonim válasza:
Én ugyanúgy vagyok vele, mint te. Ha hagyom, akkor elrontja a szórakozásomat. Ha rászólok, akkor már biztos fent van a pumpa nekem is, utána meg ez rontja el a mulatást. Sajnos vannak ilyen ostoba, neveletlen, bunkó, proli élőlények, akik nem tudják, hogy a moziban filmet kell nézni, és nem pofázni. Arra ott vannak a kávézók.
2/12 anonim válasza:
Nem szólok a fent már általad leírt okokból kifolyólag.
Egyszer film közben a mögöttem ülő felpakolta a lábait a fejem mellé a székem háttámlájára. Nem jutottam szóhoz, annyira ledöbbentem, irdatlan nagy bunkók vannak :D
3/12 anonim válasza:
A megoldás, paprikaszpré, sokkoló.
" - Elnézést kérek, de itt mások filmet szeretnének nézni, és a szövegelésével elrontja a szórakozásukat!
- Mi van? Mi van, köcsög, mit szövegelsz lesz...
- Sssssssssssssss, zzzzzzzzzzzzzzzz!!!
Utána garantáltan kussban lesz a film végéig.
4/12 anonim válasza:
Én szoktam szólni, ha zavar. Nem várom meg, amíg már eldurran az agyam. Ha folyamatosan megy a locsifecsi, akkor szólok.
5/12 anonim válasza:
Ajj, tudom miről írsz. Az a baj, ha rászólsz, akkor általában még jobban csinálja a bunkója.
6/12 anonim válasza:
Előző vagyok, tapasztalatból beszélek...
7/12 anonim válasza:
tudjuk hogy igazabol nem mertel neki szolni kerdezo mert gyava vagy
8/12 anonim válasza:
Szólok, méghozzá kulturáltan. Szóltam már azért is, hogy ne rugdossák a székem, ne csörögje végig chipszeszacsival az egészet... nem kell indulatosan hőbörögni, lehet higgadtan közölni, hogy mi bajod.
9/12 anonim válasza:
Popkornnal dobalom. Egy ido utan csak felfogja, ha nem akkor meg tok poen, hogy a sotetben nem tudja honnan jon, igy a kedvem sem megy el. Vagy felallok es veletlenul leontom. Azt mondom cola volt, erre tobbnyire kimennek. :D
10/12 anonim válasza:
Miért kéne szólni? Verd szájba aztán biztos érti a mondanivalódat:D
Bunkókkal bunkón kell bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!