Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyáltalán nem iszom alkoholt,...

Egyáltalán nem iszom alkoholt, mert akkor már túl laza, vagy agresszív lennék. Barátoknak mit mondjak, miért nem iszom?

Figyelt kérdés

Alapból túl lazán fogok fel mindent, az a fajta vagyok, aki minden hülyeségben benne van - ha még alkoholt is iszom, akkor abszolút megszűnik minden kontroll...

Eddig 3x ittam - az egyik esetben másnap kijózanodva beszéltem haverokkal, kérdezték: "Nem emlékszel semmire? Négyen nem tudtunk lerángatni a kocsi tetejéről, amin ugráltál... szerencsére a harmadik csajra hallgattál, de csak azért mert vörös volt." (Valami rémlett, de én azt hittem, csak álom volt.)

Osztálytársaknak, barátoknak mit mondja, miért nem iszom? (Ha elmondom az igazat félek, hogy valamiféle elmebetegnek néznek.)

2017. jan. 18. 12:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Persze, értem én, hogy nem értitek - a szülőknek fogalma sincs, hogy milyen világban élnek a gyerekei... A miénk középosztálybeli iskola, a legelitebből meg most rúgtak ki két 16 éves csajt, mert herbált szívtak szünetben és rosszul lettek (és még a diplomás szüleik csodálkoztak...)

Tudom, mert így 4 év távlatából én is csodálkozom, hogy az általános iskolám hetedik-nyolcadikosai a suli előtt cigiznek (vagy negyvenen... nálunk meg anno öten, de azok is titokban).

2017. jan. 18. 14:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Etikett könyvben is benne van, sértés visszautasítani.

Mellesleg csinálja a piát? Milyen parasztképző ez?

2017. jan. 18. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ahhoz töketlen vagy, hogy megmondd nekik az igazat, hogy miért nem iszol, akkor mondd azt, hogy alkohol intoleranciában szenvedsz, ezért nem ihatsz alkoholt. Abba nem köthetnek bele. Csak aztán nehogy elfelejtsd, hogy mit hazudtál és aztán igyál előttük! :P
2017. jan. 18. 17:26
 14/15 anonim ***** válasza:

"a szülőknek fogalma sincs, hogy milyen világban élnek a gyerekei... "

Fiatal vagy meg ehhez a szar dumahoz.

2017. jan. 18. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Na, a sokat látott tizenéves :D

Ha annyit láttál volna, mint amennyit hiszel, akkor különbséget tudnál tenni barátok és ivócimborák között! Egy barát nem fog ilyen miatt haragudni. Csak egy kocsmacimbora.

2017. jan. 19. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!