Mit gondoltok olyankor, ha pl négyen ültök együtt, * és valamelyikőtök vagy nem tud, vagy nem akar bekapcsolódni a társalgásba?
*akár szünetben, akár kajánál, de lényeg, hogy nem "kényszerből"
Bennetek, (ha nem te vagy az illető), milyen érzések vannak?
Nekem volt hasonló még régebben, kollégákkal elmentünk sörözni meló után. Rajtam kívül a többiek egy osztályról voltka, így elkezdtek sztorizni, amihez nem tudtam hozzászólni egyáltalán. Fél óráig csak ültem, mint a tök, senkinek nem tűnt fel. Megittam szépen a sörömet, majd mondtam, hogy mennem kell, elköszöntem, és eljöttem. Nem is tűnt fel nekik, hogy nem szóltam hozzá, csak azt kérdezték, hogyhogy ilyen korán el is kell mennem...
De nem történt semmi vészes, van ilyen, többször nem mentem velük :)
#14 köszi, te mava vagy a megtestesült kedvesség!:)
Egyébként levontam.
Köszi mindenkinek, föleg annak, aki hosszabban válaszolt, szituációt is írva.
Nem találtam meg, hanem egy leírt szituációból sok személyiség, 'miért' és 'hogyan' kiderül, emiatt jobban érthetővé válnak a reakciók, tehát reális mércével párhuzamba állítható azzal a szituációval, amire én vagyok kíváncsi. És minél több, annál jobb.
Ha már ilyen kedvesen megérdeklődted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!