Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Te miért nem mentél bulizni...

Te miért nem mentél bulizni szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Fölösleges a rizsa, most úgyis azok írnak akik nem mentek. Gondolom társaságban nem áll le senki gyakorizni :D
2016. dec. 31. 22:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%
Nem hívott senki(nincsennek barátaim) és amúgy is vigyázni kell a kutyára :D 16L
2016. dec. 31. 23:02
 22/32 anonim ***** válasza:
68%

-Senki sem hívot

-nincsenek barátaim

-nincs hozzá hangulatom

-Nem az én mufajon

2016. dec. 31. 23:03
 23/32 anonim ***** válasza:
65%
Leszarom, nekem jobb itthon. B.Ú.É.K. 2017 :)))
2016. dec. 31. 23:09
 24/32 anonim ***** válasza:
61%

Miért van lepontozva mindenki?

Valamelyik indok kevesebbet ér,mint a másik,hogy ki miért van otthon?

2016. dec. 31. 23:12
 25/32 anonim ***** válasza:
61%

-Barátaim vannak, nem sok de van, ketten külföldön, egy már családos, másik testvéréhez ment le. A gyerekkori legjobb barátom akivel gyerekkorunk óta Szilveszterezünk ő dolgozik.

- Mehetnék egy buliba ahova régi csoporttársam hívott el, de egyrészt nem akarok másik városba utazni, meg ők alapból mennének olyan helyre ahol alapból nem lehet beférni normálisan, a tömeget meg utálom.

- Picit megvagyok fázva, ami nem lenne nagy akadálya ha olyanokkal lehetnék akikkel tényleg szeretek lenni, de nincs erre lehetőség ugye írtam az okát, mehetnék egyedül is az utcára egy utcabálba ami még jó szokott lenni, de így kihagyom inkább, és itthon netezek, meg filmezek.

2016. dec. 31. 23:12
 26/32 anonim ***** válasza:
58%
Fáradt vagyok, kimerítő hónapok vannak mögöttem és új kihívások várnak rám hamarosan, amikhez jobb, ha kipihent vagyok, éjfél után megyek is aludni, addig filmeket nézek és lekötöm magam, mire elcsitulnak a zajok.
2016. dec. 31. 23:13
 27/32 anonim ***** válasza:
82%
Nem szeretek bulizni és pasim sincs, akivel lehetnék most. Szóval csak itthon vagyok.
2016. dec. 31. 23:18
 28/32 anonim ***** válasza:
77%
Majd vizsgák után "megünneplem".
2016. dec. 31. 23:19
 29/32 anonim ***** válasza:
64%
Nem nagyon vannak barátaim, nincs kivel mennem.
2016. dec. 31. 23:45
 30/32 anonim ***** válasza:
77%
Minek menjek bárhova is? Semmi ünnepelhetőt nem találok abban, hogy már megint túléltem egy teljes naptári évet. Van éppen elég bajom, nem fogok leállni jópofizni és eljátszani, hogy érdekel ez az egész. Felszólításra nem bulizom, egyébként sem nekem való az iszunk-hányunk-belefekszünk. Nem is értem, miért kell ekkora felhajtást csinálni, miért pánikol be mindenki attól, ha erre az egy estére nem akad kötelező programja.
2016. dec. 31. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!