Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ismeret ilyen fórumot?

Ismeret ilyen fórumot?

Figyelt kérdés
Ahol lehet beszélgetni és ismerkedni anélkül, hogy a beszélgetőpartner eltűnne anélkül, hogy annyit mondana "paprikás krumpli". Tehát minden érdekel ami nem a GYIK....
2016. dec. 31. 17:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mi a felhasználóneved? Mert így aztán fene tudja, hogy leveleztem-e már veled...
2016. dec. 31. 18:47
 12/22 anonim ***** válasza:

Itt publikusban nyilván nem adom meg az userem. De ha te vagy az, akkor inkább gondold át, kérlek, hogy rám írsz-e priviben, mert ha valaki folyton és rövid úton meggondolja magát, annak nincs értelme... :S

Főleg, ha itt meg másoknak rója fel, ami saját maga követ el...

De aztán lehet, h mégse te vagy az az illető.

Na segond. ;)

2016. dec. 31. 19:16
 13/22 anonim ***** válasza:
A privi alapján sajnos ugyanaz tudom mondani...
2016. dec. 31. 19:31
 14/22 A kérdező kommentje:
Amúgy nem te vagy az az ostoba agyú aki mindenféle szabályokat hozott fel a beszélgetés alapjaként?
2016. dec. 31. 19:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok az. Aki te vagy, az örült nekem privátban, hogy "végre valaki", majd pedig mondvacsinált okokból leléptél. De hát a te dolgod. :)
2016. dec. 31. 22:47
 16/22 A kérdező kommentje:
Akkor az nem én voltam az biztos...
2016. dec. 31. 23:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Ilyen oldalnak én is örülnék. Főleg ahol nem csak kanos tizenévesek vannak. Bár egy idő után tőlem is eltűnik mindenki. Lehet unalmas vagyok.
2017. jan. 2. 08:19
 18/22 anonim ***** válasza:

"Akkor az

nem én voltam az biztos..."

Kérdező, ne hülyítsd az embereket, légyszíves. Attól még, hogy egyesek kitoltak veled, nem az a megoldás, hogy ártatlanokon levezeted, aztán loginnevet változtatsz (kényszerből, vagy direkt). Remélem, nem akarod megvárni, míg hivatalosan is észlelik. Segítségből mondom, holott nem érdemelnéd meg, h segítségnyújtásból elgondolkoztassalak, se azt, h ne kapjanak rajta téged "hivatalosan".

Legyél korrekt végre, NE hazudj itt embereknek. Hagyj fel avval, hogy kelepcébe csalogatsz embereket. Tudnám bizonyítani, amit írtam, de a te érdekedben nem fogom. Legalább kettő loiggnevedet ismerem, amivel manipulálni igyekeztél embereket.

Más kérdés, hogy van, akire nem hat a negatív hozzáállásod, azonban van, akinek kellemetlen lehet, tehát e szándékoddal hagyj fel végre. Egyik szavad ráadásul üti a másikat.

2017. jan. 3. 14:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem mennétek inkább szobára, vagy valami? Kezd uncsi lenni a műsor :D
2017. jan. 3. 18:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Kedves előző, mond ki nyugodtan, édibédi bugyibuci, hogy igazából csakis rám vársz... Hahhh. ;)
2017. jan. 5. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!