Ismeret ilyen fórumot?
Itt publikusban nyilván nem adom meg az userem. De ha te vagy az, akkor inkább gondold át, kérlek, hogy rám írsz-e priviben, mert ha valaki folyton és rövid úton meggondolja magát, annak nincs értelme... :S
Főleg, ha itt meg másoknak rója fel, ami saját maga követ el...
De aztán lehet, h mégse te vagy az az illető.
Na segond. ;)
"Akkor az
nem én voltam az biztos..."
Kérdező, ne hülyítsd az embereket, légyszíves. Attól még, hogy egyesek kitoltak veled, nem az a megoldás, hogy ártatlanokon levezeted, aztán loginnevet változtatsz (kényszerből, vagy direkt). Remélem, nem akarod megvárni, míg hivatalosan is észlelik. Segítségből mondom, holott nem érdemelnéd meg, h segítségnyújtásból elgondolkoztassalak, se azt, h ne kapjanak rajta téged "hivatalosan".
Legyél korrekt végre, NE hazudj itt embereknek. Hagyj fel avval, hogy kelepcébe csalogatsz embereket. Tudnám bizonyítani, amit írtam, de a te érdekedben nem fogom. Legalább kettő loiggnevedet ismerem, amivel manipulálni igyekeztél embereket.
Más kérdés, hogy van, akire nem hat a negatív hozzáállásod, azonban van, akinek kellemetlen lehet, tehát e szándékoddal hagyj fel végre. Egyik szavad ráadásul üti a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!