Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiuk!? Nektek tetszik a nagy...

Fiuk!? Nektek tetszik a nagy segg?

Figyelt kérdés
Mostanaban ugy veszem eszre hogy mindenkinek az oriasi gigantikus fenekek tetszenek mint niki minaj é. pedig szerintem az nem szep ha vanakinek hajas inkabb legyen izmos vagy kicsi. Vagy valakinek tényleg bejon? Es ha igeeeeen akkor mi jo benne??? :o
2016. dec. 30. 01:22
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
A túl nagy sherintem nem jó. Mint a legtöbb dologból, a seggből is a "pont jó" méret a jó :D Amúgy nagy mellek nagy segg szupernormális ingerek, ez öröklött, kódolt magatartás, hogy az a tetsző.
2016. dec. 30. 01:35
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell ilyen gigantikus, csak nagyobb az átlagosnál.

"legyen izmos vagy kicsi. "

Szerintem meg azért az én seggem ne legyen nagyobb egy lányénál.

"mi jo benne??? :o"

Ehhez vonzódunk, így születtünk.

2016. dec. 30. 02:33
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Biztos van akinek tetszik, de ha választani lehet, akkor inkább a nagy, mint a semmilyen. Borzalom, amikor semmilyen feneke sincs egy lánynak, és széles válla. Hollywoodban ez a divat most, hogy ilyenre gyúrják ki magukat a csajok.

És nem a férfiakat kérdezik meg, tetszik ez nekik, hanem egymástól tanulják a hülyeséget.

2016. dec. 30. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem k..vára nem a nagy segg a "divat". Csak a normális, kerek, izmos.
2016. dec. 30. 10:45
 5/7 Clay Morrow ***** válasza:
83%

Van amelyik nagy is bejön, de Nickie már túlzás, nagyon látszik, hogy mű. (Bár kanosabb napjaimon az is tök elfogadható)

Viszont a közepes formás a legjobb.

2016. dec. 30. 16:39
 6/7 anonim válasza:
58%
imádom
2016. dec. 30. 22:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat akkor még gyúrok rá.
2016. dec. 31. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!