Miért van a facebookon csak 20 ismerősöm 3 év alatt? Soha egy üzenetet még a facebookon nem kaptam.
3 éve vagyok fenn 3 év alatt 20 (alatti) az ismerősök száma a facebookon. Alapelvem hogy én senkit be nem jelölök ha valaki engem bejelöl azt visszajelölöm (ha ismerem valóban).
Azt tudni kell rólam , hogy nem vagyok se 90 éves vénség (23 vagyok) nem élek épp szerzetesi magányban. Ált iskola középiskola egyetem, most már végzősként egyetem + munkahely, mellette edzés sport, tanfolyamok… szóval épp eleget mozgok emberek közt.
És mégis a kutya alig jelöl engem be. Nézem azokat akiknek egyfolytában pittyeg a mobil mert face üzenetük jött. Percenként akár.
Nekem még soha az életben egy se jött. Soha.
Vajon mit csinálok rosszul?
Attól, hogy sok ember között mozgolódsz, még nem jelent semmit. Arról nem volt szó, hogy beszélsz velük, vagy inkább csendben meghúzódsz, így pl. nem tudhatják a neved (én inkább az utóbbi vagyok)
Egyébként van pár haverom, aki nincs az ismerőseim között, mégis meg tudjuk oldani a chatelést, beszélgetést, fbn is :)
"így pl. nem tudhatják a neved"
Hát erre annyit: akit érdeklek minimális szinten is az tudja a nevem. Aki még a nevem se tudja ott tényleg nincs miről beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!